2777
2789
عنوان

خانوما دخترم فوت کرده من میخوام که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 45498 بازدید | 227 پست
چقدر درکت میکنم من پسرم۲۰ماهشه ۲ساعت گزاشتتم پیش مادرشوهرم رفتم بازتر تو بازار هربچه ای میدیدم یاد پ ...

خدا نکنه عزیزم،خدا بچتو واست حفظ کنه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
بله تو فکرشم دکترم رفتم ولی فقط بخاطر دل همسرم اینکارو میکنم وگرنه من باهربار دکتر رفتن و دارو خوردن ...

خب عزیزم زندگی ادامه داره...  نمیشه زندگیتو تلخ کنی 

بفکرهمسرت باش

روحیت نباز ,تو بازم مادر میشی 

باید بفکر اونم باشی

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اروم؟؟؟؟حالو روزمو اگه میدیدی این حرفو نمیزدی

چرا فوت شده عزیزم بمیرم الهی 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
بله تو فکرشم دکترم رفتم ولی فقط بخاطر دل همسرم اینکارو میکنم وگرنه من باهربار دکتر رفتن و دارو خوردن ...

عزیزم من برخلاف بقیه دوستان نظرم اینه که ی مدت بچه نیار.بذار دلت آروم بگیره،اگه روحیه ات خوب نباشه توبارداری روی بچه آینده ات خدایی نکرده تاثیر بدمیذاره،بذاراین دوره سخت بگذره.سوگواری کردن هیچ اشکالی نداره اطرافیان باید درکتون کنن

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

الان به فکر اطرافیان نباش،اطرافیان مهم نیست

هرجوری که تخلیه روانی میشی سوگواری کن برای بچه ت ،هیچ غمی بدتر از داغ بچه نیست

ایشالا که خدا بهت ارامش بده 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ببخشید چی شد که فوت کرد اگه دوست نداری یا خیلی اذیت میشی نگو عزیزم 

عزیزان لطفا هرکی میخواد بدونه بره تاپیک قبلیم که نوشتم دم اذانه برام صلوات بفرستینو بخونه اونجا کامل همه چیزو توصیح دادم

خیلی سخته خدا به دلت آرامش بده فکرش اشک آورد تو چشمام خدا به هردوتون صبر بده تورو خدا فقط قرآن بخون خودتو به خدا بسپار نزار افسردگی به زندگیت راه پیدا کنه نزار شوهرت سرد بشه از زندگی خودت پژمرده بشی حتما حکمتی توش هست انشالله خدا دوباره روی خوش زندگیو نشون میده و یه دختر و پسر ناز و سالم قسمتت کنه زندگیتو بساز دوباره براش خیرات بده تاخودت آروم بشی خودتو از واقعیت پنهان نکن برو تو جمع بچه هارو بغل کن با واقعیت روبرو شو خیلیییییییی سخته خیلیییییییی ولی تو زنی و قوی انشالله خدا کمکت میکنه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
عزیزم سوگ تا ۶ ماه عادیه بعدش نتونی حل کنی تبدیل میشه به اختلال افسردگی هنوز خیلی زوده بخوای خوب شی ...

بنظر من سوگ بچه از بزرگترم سخت تره خیلی روزای سختی دارم

خدا نکنه عزیزم،خدا بچتو واست حفظ کنه

انشالله زودتر جاش سبز شه خدا به دلت ارامش بده

جای اون فرشته کوچولو معصوم تو بهشته😔😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
الان به فکر اطرافیان نباش،اطرافیان مهم نیست هرجوری که تخلیه روانی میشی سوگواری کن برای بچه ت ، ...

من گریه هامو میکنم بعضی وقتا از بس گریه میکنم که دیگه انقد خودمو کتک میزنم و داد میزنم که یهو میبینم اطرافیانم دستامو گرفتن تازه به خودم میام میبینم همسرم با چشمای اشکیش زل زده به من اونوقت دنیا روسرم خراب میشه

خیلی سخته خدا به دلت آرامش بده فکرش اشک آورد تو چشمام خدا به هردوتون صبر بده تورو خدا فقط قرآن بخون ...

قران میخونم ولی وقتی وسطای قران خوندن یادم میفته که بچم دیگه نیست یهو از تو داغون میشم احساس میکنم الانه که میخوام بترکم

انشاالله خدا مرحم دلت بشه عزیزم😔😔😔

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
عزیزان لطفا هرکی میخواد بدونه بره تاپیک قبلیم که نوشتم دم اذانه برام صلوات بفرستینو بخونه اونجا کامل ...

وای رفتم خوندم قلبم درد گرفت

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
2790
2778
2791
2779
2792