2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه ماه آخر بارداری

4762 بازدید | 11 پست

خانوما از عصر قفسه سینم استخون دو طرف دندم مث این که شکسته باشه وا خم میشم درد میکنه در همه حالات درد میکنه چیکار کنم؟کسی اینجوری بوده ؟نفس کشیدنم راحته خوبه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

وای استخون جناق سینم خیلی تیر میکشه شدید

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه دوماه مونده ب زایمانم اینجوری شده تااخر میخام چیکارکنم    

تحمل كن ديگه عزيزم😘😘من دوماه آخر از لگن درد نميتونستم بخوابم ماه آخرم كه دردقفسه سينه و تپش قلب يه لقمه غذا ميخورم نفسم تنگ ميشد وااااي🙄🙄🙄

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
واااي آره منم همينجوري بودم😢😢كلا ماه آخرمنتظر همه جور اتفاقي واسه بدنت باش😂

اخه تا حالا نداشتم یعنی همین ده روز آخر؟یعنی امروز یهویی گنده شده