2777
2789
عنوان

دعا و ذکر

133 بازدید | 8 پست

دید بعضیا یه خط دعا میخونن حاجت میگیرن بعضیا ۱۰۰۰۰ تا ذکر میگن اما نمیشه من دوست دارم یه چی بخونم 😁زود حاجت بگیرم حالا آدم خوبی نیستما اما ماشا... پرو و خوش خوراکم 😁آقا چی بخونم چی بگم 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرذکری که میخونی باحضورقلب وبادل شکسته بخون مطمئن باش جواب میگیری البته اگه صلاح وخیرت دراون باشه

به خدا دل شکسته تر از این.آخه خیلیام دیدم همینجا که میگن با نا امیدی خوندم و گفتم بازم حاجت نمیگیرم سریع گرفتم 

من ک کلا از خدا نا امید شدم ن نماز میخونم و ن دیگ لزش چیزی میخام

ای جانم چی بگم انشا... خدا دستتو بگیره نزاره نا امید بشی 

به خدا دل شکسته تر از این.آخه خیلیام دیدم همینجا که میگن با نا امیدی خوندم و گفتم بازم حاجت نمیگیرم ...

عزیزم حاجت دلت باید باخواست خدایکی باشه وهمینطورممکنه که خداتضرع وزاری بنده اش روبخواد برای اینکه جایگاه بالاتری براش درنظرداره سعی کن ناامید نشی ودست ازدعابرنداری انشاله که به حاجتت برسی ولی مطمئن باش اجردعاهای که میکنی محفوظه دردرگاه خداوند

برای سلامتی دخترم دعاکنید

هروقت از کسی چیزی بخاییم با اخلاق خوب وپسندیده و اول تشکر ازش ازش درخواست میکنیم....حالا برا حاجت گرفتن از خداوند دنبال ذکرخاصی نباشین...اول هرچیز با علاقه و ته دلت یادخدا کن..اول بسم الله الرحمن رحیم...۲/صلوات بر محمد وال محمد../۳/ شکرهمه نعمتهاش و نعمتهایی ک بهتون داده/۴/ توبه و استغفار از گناهان/۵/ درخواست ودعا... واخرشم بگین راضین ب رضاش هرطور خود خدا صلاحتوبدونه ن ونکه خودمون میخاییم.و ختم صلوات.....موفق باشید. ته دعاهاتون من وهمه بندهای دیگروهم یادتون نره.

عزیزم حاجت دلت باید باخواست خدایکی باشه وهمینطورممکنه که خداتضرع وزاری بنده اش روبخواد برای اینکه جا ...

نه دست از دعا که بر نمیدارم چون حاجتمو از ته ته قلبم میخوام 

هروقت از کسی چیزی بخاییم با اخلاق خوب وپسندیده و اول تشکر ازش ازش درخواست میکنیم....حالا برا حاجت گر ...

ممنون 😍😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792