شوهرم از نوجونی عاشقم بود وقتی اومد خواستگاریم تمام معیارهایی که من واسه ازدواج تو ذهنم بود رو داشت من دوستش ندارم ولی بااین فکر که عشق بعد ازدواج به وجود میاد باهاش ازدواج کردم الان یک سال و نیمه که عقدیم ولی هنوز عاشقش نشدم رابطمون باهم خوبه ولی وقتی چن روز پیش هم نباشیم اصلا دلم واسش تنگ نمیشه و بهش زنگ نمیزنم واین موضوع منو اذیت میکنه احساس میکنم نباید بدون عشق ازدواج میکردم گاهی اوقات ازازدواجم پشیمون میشم چی کار کنم عاشق شوهرم بشم؟
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
بنظرم همینکه تفاهم دارین و ازش بدت نمیاد باعث میشه بعدها عاشقش بشی ولی از من میشنوی عشق اول ازدواج عشق نیست معمولا زودگذره ،عشق اونه که همراه با احترام باشه و تا آخر عمر باهاش زندگی خوبی داشته باشی
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیز جان ، اگر معیارهاتون منطقی بودن و همسرتون از لحاظ رفتاری و ادب خوب هستن، این مسئله عشق را برای خودتون تبدیل به مشکل نکنید،شما باید بخواید که عاشق ایشون بشید، بر خلاف تصوری که دارید، عشق در یک نگاه چندان قابل ستایش و اعتماد نیست، روی نکات مثبت ایشون تمرکز کنید، اگر بدی دارن تلاش کنید برطرف بشه، بهشون محبت کنید و به ایشون هم طعم خوب دوست داشته شدن رو بچشونید.