2777
2789
عنوان

باردارم!!

231 بازدید | 14 پست

بچه ها من هشت روز مونده ب پریود امروز ازمایش خون بارداری انجام دادم (مریض بودم فتم دکتر گف اید انجام بدی قبل از اینکه بهت قرص بدم)ولی منفی بود کسی بوده مثل من بعد حامله شده باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خوندم نوشته بود در زودترین حالت ممکن۱۱روز بعداز تخمک گذاری..ینی تقریبا س روز ب پری

نه من یه روزبه موعدم روز ۲۷ سیکل نشون داد بی بی چک ۱۰ روزاز اخرین اقدامم بود نشون داده

نه من یه روزبه موعدم روز ۲۷ سیکل نشون داد بی بی چک ۱۰ روزاز اخرین اقدامم بود نشون داده

خو منم گفتم نوشته بود در زودتر حالت ممکن..و اینکه اصولا مطالبی ک میگن راجع ب پری باسیکل ۲۸روزس..۱۱روز بعداز تخمک گذاری..ربطی ب اقدام نداره

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

ده روز بعد اقدام میشه ثبل پری یا بعدش ؟اخه من دو سه روز قبل پری زدم منفی بود

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
بچه های اقدامی گوش کنید هروقت تصمیم کرفتید اقدام کنید قبلش آز بتا بدید😂

چی؟؟؟

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

2790
2778
2791
2779
2792