2777
2789
عنوان

معشوقه شوهر

776 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من خیلی زخم خورده ام همه جور تلاشی کردم برای زندگیم اما شوهرم همش سرده بعداز چندماه کش مکش هنوز با اون دختر عوضی هرچند هاشا میکنه. ولی من مطمن هستم حسم هیچوقت دروغ نمیگه میخوام ردیاب بزارم مچشون و رو درو بگیرم تف بندازم روشون بگم خیلی بی شرف هستید وبعد برای همیشه این جهنم و ترک کنم😔

اگه قصدت ترک کردنه و مطمینی دیگه نمون و خودتو داغون نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢قبل از این که خودت مچشونو بگیری مدرک جمع کن که طلاقت راحت باشه بعد با پلیس برو جایی که میخوای مچشونو بگیری خدا لعنت کنه همچین مرد و زنی رو

حالا از کجا فهمیدی خیانت میکنه عزیزم؟

😢😢😢قبل از این که خودت مچشونو بگیری مدرک جمع کن که طلاقت راحت باشه بعد با پلیس برو جایی که میخوای ...

وقتی مچشون و بگیرم مطمئنم توافقی راضی میشه به طلاق. زنا حس قوی دارن. منم متوجه شدم شوهرم داغم  دم از نبودن حرف می‌زد منم شک کردم 

وقتی مچشون و بگیرم مطمئنم توافقی راضی میشه به طلاق. زنا حس قوی دارن. منم متوجه شدم شوهرم داغم  ...

میدونم راحت طلاق میده وقتی پای کس دیگه درمیون باشه ولی من میگم چرا راحت طلاق بده و با خیال راحت بره با یکی دیگه باشه یکم اذیت شه بعد نفقه و مهریه ازش بخواه حداقل یه چیزی ازش بگیر اون یکی نیاد زندگی راحتی داشته باشه

میدونم راحت طلاق میده وقتی پای کس دیگه درمیون باشه ولی من میگم چرا راحت طلاق بده و با خیال راحت بره ...

مطمن هستم نبود من و بچه اش تو زندگیش و اوضاع خراب اون دختر براش چیزی جز مرگ نیست داغه نمیفهمه