2777
2789

شما چکار میکنید همیشه گوجه بادمجون واین جور چیزا داشته باشید 

فریز میکنید؟؟آخه من بخرمم ممکنه اون هفته استفاده نکنم و خراب بشن 

مقدار استفاده یک هفته میخرم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بادمجون سرخ میکنم فریز میکنم ولی گوجه تازه همیشه میخرم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان چهارتا بادمجون رو به افول دارم كه احتمالا بايد سرخ شن برن تو فريزر چون پريودم و نميتونم غذاي نفاخ بخورم تازه اگر تا الان سالم مونده باشن، ولي در كل كم كم ميخرم مثلا دوتا هويج پنج شش تا گوجه، يه دونه فلفل دلمه اي، دوسه تا كدو ....فقط پياز و سيب زميني رو كيلويي ميخرم 

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
من بادمجون بی دون میگیرم گریل میکنم و میذارم فریزر.  گوجه هم رنده یا میکس میکنم . هویجم یه مقدا ...

باید گوجه رو اینجوری کنم 

چون کیلو کیلو میخره و همونجور میمونه خراب میشه یادم میره استفاده کنم 

منم تازه تازه میخرم قشنگ ک خراب شدن تازه یادم میوفته میشد ی چیزی باهاشون بپزم 😑

بشین برنامه بریز مثلا شتبه این غذا رو میپزم یکشنبه این تا اخر هفته بعد ببین چیا لازم داری .برو بخر.کارت راحت میشه

منم تازه تازه میخرم قشنگ ک خراب شدن تازه یادم میوفته میشد ی چیزی باهاشون بپزم 😑

خب كمتر بگير. بادمجونو ميتوني فريزم كني ما سرخ ميكنيم 

ولي گوجه رو هميشه تازه كم ميخريم چون اينجا هرروز وانتي مياد كله سحر تا اخر شب😐😱

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶