2777
2789
😐😐😐😐  میترسم بحث سیاسی یا دعوا بشه قفل میکنم. ضمنا دو تا کاربر سیریش هم هست میرن تو تاپیکا ...

درست حرف بزن 

وقتی میترسی سیاسی یا دعوا بشه خب چرا تاپیک میزنی که دو دقیقه بعدش قفل کنی؟:|

@ملت     @رز_خانوم     جواب بالا رو بخونین . بعضیا هم خیلی فضولن. فازشو ...

فضول ؟ وقتی قسمت تبادل نظر تاپیک میزنی ینی میخای نظر بقیرو بشنوی .. بعد بلافاصله قفلش میکنی که چی؟ به ما ربطی نداره تاپیکای اضافه تو سایت باشه؟ اینجا تبادل نظره ماهم نظرمونو میگیم شما انگار خیلی جدی گرفتی قضیرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شکلکای خنده و تمسخر آمیز رو کی گذاشت؟؟ عمه من؟ حوصله بحث ندارم والا. ریپلای نکن.

اره واقعا مشخصه حوصله ی بحث نداری اومدی واسه کسی که کاریت نداره شاخ و شونه میکشی ، شکلک چی میذاشتم پس؟ 

این پستت ناراحتم کرد اون شکلکای خنده. گفتم من چون نینی یار بارها بهم اخطار داده بحث سیاسی نکنم میترس ...

من همیشه ازت خوشم اومده، کاربر محترمی هستی، اون پستمم شکلکش خنده بخاطر تمسخر نبود، به خودم خندم میاد که هی تا میام پست بذارم تو تاپیکت خیط میشم😁

😘❤🌷

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ببخش زود قضاوت کردم . فکر کردم مسخره ام کردی 🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم🌷🌷🌷

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

دوست دارم تاپیک بزنم بعد قفل کنم. به تو ربطی داره؟

بله اینجا یه سایت عمومیه منم نظرمو میگمو بهم ربط داره 

ظاهرا هم فقط من نیسم ک گفتم .. طرز حرف زدنتم شخصیتت رو نشون میده اگه من بهت احترام میزارم از فرهنگ و شخصیت خودمه فک نکن تو قابل احترامی

بفهم که به تو ربطی نداره. دیگه جوابتو نمیدم.  بفهم بفهم 😊

جواب نده به درک 

جوابی نداری ک بری 

نیومدم پی ویت ک میگی ب تو ربطی نداره سایت عمومیه منم نظرمو میگم 

جنبه ی حرف زدن نداری:) دیگه ریپلای نکن

جواب نده به درک  جوابی نداری ک بری  نیومدم پی ویت ک میگی ب تو ربطی نداره سایت عمومیه منم ...

برو بابا. کی به کی میگه ریپلای نکن. من چهار روزه دارم میگم ولی تو نمیفهمی. با خودت درگیری؟