2777
2789
یعنی هر شب شب بخیر میگی😐نگو صبحام صبح بخیر میگی اینجا😂😆

نه دیگ صبحا نمیگم 😂😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خدارشکر😅

اما اگ تو بخوای میزارم 

ظهرو عصر بخیرم میگم 

فقط بخاطر تو 😄😄😄😍😍😆😆😆😆

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
اما اگ تو بخوای میزارم  ظهرو عصر بخیرم میگم  فقط بخاطر تو 😄😄😄😍😍😆😆😆😆

نکن این کارو با دل من 

من زنم میشنوم باور میکنم😅😆

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
نکن این کارو با دل من  من زنم میشنوم باور میکنم😅😆

😂😂😂

دیفونه 

😂😂😂😂

😐😐😐😐 

میترسم بحث سیاسی یا دعوا بشه قفل میکنم. ضمنا دو تا کاربر سیریش هم هست میرن تو تاپیکای من دعوا راه میندازن و فحش میدن.

حالا فضولیت تکمیل شد؟

بخند ... مسخره کن ... عیبی نداره 😔

😐😐😐😐  میترسم بحث سیاسی یا دعوا بشه قفل میکنم. ضمنا دو تا کاربر سیریش هم هست میرن تو تاپیکا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 واااااای 

حالت خوبه ؟ ببین من اصلا نمیشناسم تو کی هستی اصلا منظورم به تو نبود ، اگه پستارو بخونی میبینی نوشتم من اصلا این کاربرو نمیشناسم

من منظورم به کسایی بود که از همون اول قفل میکنن

برو یقه ی اونایی که تگت کردنو بگیر نه من 😂 

چه کاره ای بخوام فضولیتو بکنم؟ هر چی از دهنشون در میان میگن بعد تیریپ مظلوم نمایی هم درمیارن 

سلبریتی چیزی هستی گلم؟ 😂

@ملت     @رز_خانوم     جواب بالا رو بخونین . بعضیا هم خیلی فضولن. فازشو ...

قفل کن بابا خودتم قفل کن لطفا :| 😐😂😂😂 کسی کاری به شما نداشت اصلا ، من نمیدونستم شما وجود خارجی داری اصلا 

انگار دوست دارید یکی بهتون گیر بده 😂😂😂من اصلا اسم تو رو اوردم؟ 

قفل کن بابا خودتم قفل کن لطفا :| 😐😂😂😂 کسی کاری به شما نداشت اصلا ، من نمیدونستم شما وجود خارجی د ...

اون شکلکای خنده و تمسخر آمیز رو کی گذاشت؟؟ عمه من؟

حوصله بحث ندارم والا. ریپلای نکن.

@ملت     @رز_خانوم     جواب بالا رو بخونین . بعضیا هم خیلی فضولن. فازشو ...

اون کاربرارکه دعوا میکنن من که جزشون نیستم؟!!!!!!!!

الان همه تاپیکات هست برو نگاه کن من فقط حال احوال کردم با دوستام، دوسداشتم تو تاپیک تو باشه، ازت خوشم اومده بود😐😐😐😐

از کاربری که بدم بیاد اصلا وارد تاوپیکش نمیشم اصلا ریپلایشم نمیکنم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من هر وقت رفتم تو تاپیک دیبی داشتم با دوستام صحبت میکردم، میدیدم یهو زده قفل است، یعنی همیشهههههه😂� ...

این پستت ناراحتم کرد اون شکلکای خنده. گفتم من چون نینی یار بارها بهم اخطار داده بحث سیاسی نکنم میترسم وقتی من نیستم بچه ها بحث سیاسی کنن و من قطع بشم. و دلیل دوم اینکه دو تا کاربر که نمیخوام اسم ببرم میرفتن تو تاپیکای قدیمی ام و پست های دعوا و فحش میذاشتن واسه همین قفل میکنم. همیشه هم قبل قفل کردن عذرخواهی میکنم و اطلاع میدم.

دیگه ولش کن بحث بیهوده ایه 😗