2777
2789

فکر نمیکنی باید بیشتر توضیح بدی؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم مگه مشکلتون چیه؟

یه نصیحت خواهرانه میکنم ناراحت نشو گلم ..نزار خانواده شوهرت از اینجور مشکلاتت مطلع بشن دنیا همیشه یه جور نیست بعدا ممکنه از مشکلت سواستفاده کنن و اذیتت کن 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
به خواهرشوهروخانوادهشوهر

نه گلم اصلا 

اگر هم میگن ک ب متخصص احتیاج داری بهشون بگو چند وقتی استرس داشتم الان آروم شدم مشکلم حل شده بهشون بگو هیچ مشکلی ندارم ..اگر هم رفتی نزار بفهمن ..من خودم دو ساله زیر نظر متخصص هستم هیچ کس نمیدونه اون ک شوهرم بود اذیتم کرد بابت این مشکل و ب روم اورد ک تو دارو میخوری چ برسه ب خاندان شوهر 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
عزیزم مگه مشکلتون چیه؟ یه نصیحت خواهرانه میکنم ناراحت نشو گلم ..نزار خانواده شوهرت از اینجور مشکلات ...

قضیه او طولانیه حوصله ندارم توضیح بدو اما ده ساله خونه پدرم زندگی میکنم شوهرم ارثیه پدری داره می‌خوام دادخواست نفقه بدم برم اونجا بشینم شوهرم ترسو است  جرات ندارن بره صحبت کنه و..... اونجا را مجانی دادن یکی نشسته و...... میگم شاید مدرک میخواد برای دادگاه که مثلاً من روانی ام

بله متهم همین فکر را میکنم  همین الان هم میگه تو مشکل روانی داری

چرا میذاری چنین حرفی بهت بزنه؟غلط کرده بیشعور

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!