2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
فقط از طریق تحصیل میتونی بری که پول زیادی نخواد

شرایط بورسیه گرفتن رو نمیدونم  شما اطلاعی دارید؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
چه چیزی مهم تر از اینکه زبان کشوری که میخوای بهش مهاجرت کنی رو بلد باشی🤔درسته رشته های پرطرفدار تری ...

تو لیست رشته های موردنیاز کشورهای آسیایی و اروپایی و آمریکایی چیزی بنام زبان انگلیسی وجود نداره!!!زودتر ازونکه پشیمون بشی تغییر رشته بده.

تو ایران دیدی دنبال لیسانس زبان فارسی بگردن؟

زبانشون بلد باش بعدش؟میخوای بری اونجا وایسی حرف بزنی؟راجع به چی؟چه فنی؟چه هنری؟

تمامی کسانیکه قصد مهاجرت دارن زبانشون فوله توسط انواع و اقسام کلاسهای تافل و آیلتس چکی و قسطی!حتی لوله کشها.تسلط به انگلیسی باعث نمیشه کشورها به تو نیازمند باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه علاقه ت زبانه پس دنبال یه حرفه ای هم برو. .. تو جوونی الان هم روزهای طلایی زندگیته..بجنب.. .آفری ...

مرسی ار انرژی مثبتت چه حرفه ای خارج پرطرفداره که بخوام یاد بگیرم🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
مگه فرهنگ داریم ما اصن ؟    

نه چندان متاسفانه😅😅👌

تو لیست رشته های موردنیاز کشورهای آسیایی و اروپایی و آمریکایی چیزی بنام زبان انگلیسی وجود نداره!!!زو ...

اره راست میگی ولی  به چه رشته ای اخه تغییر بدم😢😢😢

سرچ کن.لیست رشته های مورد نیاز کشورها و امتیازی که جهت مهاجرت بهشون تعلق میگیره همه جا پره.

ممنون از کمکت💜

مرسی ار انرژی مثبتت چه حرفه ای خارج پرطرفداره که بخوام یاد بگیرم🤔

عزیزم الان آرایشگری همه جا پر طرفداره ولی ببین جزو علایق شما هست؟ یا مثلا کامپیوتر یا عمران اینا رشته های پرطرفدار هستن.  البته من سالها پیش فارغ التحصیل شدم شما که جوونی قطعا بهتر میتونی این چیزا و پیدا کنی...

به نظرم از راه تحصیلی رفتن بهترین روش تو سن شماست...بازم تحقیق کن و بچسب به هدفت...شما حتما موفق میشی

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
عزیزم الان آرایشگری همه جا پر طرفداره ولی ببین جزو علایق شما هست؟ یا مثلا کامپیوتر یا عمران اینا رشت ...

اره خیلی دوس دارم مخصوصا کاشت ناخن و اینا😍

چشم حتما تمام تلاشم میکنم تا به ارزوم برسم خیلی ممنونم ازت امیدوارم شما هم به آرزوهایه قشنگتون هر چه زودتر برسین😍😘

عزيزم كسي مه ميخواد مهاجرت كنه بايد زبان رو همينجوري خودش ياد بگيره 

در كنارش يه رسته ديگه بخونه كه از اون طريق بتونه اقدام كنه 

الان شما مثلا ميخواي براي چه رشته اي پذيرش بگيري؟؟

رشته زبان انگليسي توي به كشور مثلا انگليسي زبان به چه دردي ميخوره 

يا حتي مثلا تو المان تو گروها ميشنوم كه با اين رشته نميشه هيچ رشته ديگه اي رو ادامه داد

عزيزم كسي مه ميخواد مهاجرت كنه بايد زبان رو همينجوري خودش ياد بگيره  در كنارش يه رسته ديگه بخو ...

درسته باید زبان بلد باشی ولی رشته من مترجمی هستش ترنسلیت هستم به عنوان مترجم اینترپرتر میتونم تو شرکتاشون کار کنم یا سفارت یا به عنوان معلم

درسته باید زبان بلد باشی ولی رشته من مترجمی هستش ترنسلیت هستم به عنوان مترجم اینترپرتر میتونم تو شرک ...

مگه چندتا شركت ايراني هست اونجا كه خودشون زبان بلد نباشن كه بخوايدمترجمشون بشيد؟؟

معلم هم كه بايد اول اون رشته اي كه ميخوان خونده باشيد 

بعدم ترجيحشون اينه كه معلم نيتيو و بدون لهجه بذارن 

مثلا تو ايران بنظرتون عجيب نيست يه معلم خارجي و با لهجه برا بچه ها بذارن 

بنظرم اگه قصدتون مهاجرته تو رشته هاي ديگه سرمايه گذاري كنيد