سلام دوستان عزیز کسی میتونه راهنماییم کنه در مورد مهاجرت به خارج از کشور من ۲۰ سالمه درحال حاضر دانشجو ترم اول کارشناسی مترجم زبان انگلیسی ام از اونجایی که عاشق سفر کردن به کشور های خارجی ام این رشته رو انتخاب کردم ارزومه که بتونم بعد از اتمام درسم ویزا از یه کشور خوب انگلیسی زبان بگیرم و برم ولی چندان امید ندارم چون وضع مالیه خیلی خوبی هم نداریم که پدرم بتونه ساپورتم کنه و تنها امیدم اینه که خودم بتونم تو این چهارسال کار کنم و یه مقدار پول جمع کنم برای زندگی اونور هم اونجا هرکاری باشه انجام میدم به نظرتون امیدالکی دارم یا اینکه میتونم بدون پشتوانه تو این چهارسال خودمو آماده کنم و برم کسایی که تجربه دارن به نظرتون چیکار کنم که یه رزومه خوب تو این مدت درست کنم؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
منم 20 سالم بود دقیقا طرز فکر تو رو داشتم .مهاجرت وحشتناک سخته . در آخر هم چیزی که برای تو میمونه غربته . اما اگر بچه دار شی برای اون بهشته . مخصوصا که میگی میخای تنها بری. من الان 25 سالمه . اصلا تو فکر مهاجرت نیستم . اما پولامو میذارم کنار برای سفرهای خارجی تفریحی. درسته اینجا ما هیچی نداریم اما اونجا هم فرش قرمزی پهن نکردن . از مهاجرا هم خوششون نمیاد واقعا
منم 20 سالم بود دقیقا طرز فکر تو رو داشتم .مهاجرت وحشتناک سخته . در آخر هم چیزی که برای تو میمونه غر ...
من هیچ چیز ایران و دوست ندارم از فرهنگ بگیر تا رسم و رسومات حتی طرز فکرمم بهشون نمیخوره مطمئنم اگه جایی غیر از اینجا باشم میتونم پیشرفت کنم ولی خب تنها مشکلم اینه که حمایت نمیشم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
اگه درس خون باشی و بتونی فول فاند بگیری که کل هزینه با دانشگاه مقصد باشه کارت اسون تره. بهترین نوع مهاجرت از طریق تحصیلی اونم گرفتن فاند از کشور مقصده. البته رشتت یه جوریه که نمیدونم اون طرف متقاضی داره یا نه. الان چون خیلی جوونی فکر میکنی مهاجرت چه خوبه سنی که ازت گذشت میفهمی با همه کاستی ها هیچ جا وطن خود آدم نمیشه. مگر اینکه آدمی باشی که خانوادت و عقبه ات چندان برات مهم نباشن
يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
چه چیزی مهم تر از اینکه زبان کشوری که میخوای بهش مهاجرت کنی رو بلد باشی🤔درسته رشته های پرطرفدار تری هستن در خارج که من انتخابشون نکردم ولی خب نمی شد علاقم رو در نظر نگیرم:(
اگه درس خون باشی و بتونی فول فاند بگیری که کل هزینه با دانشگاه مقصد باشه کارت اسون تره. بهترین نوع م ...
درسته ولی گرفتن فول فاند خیلی سخته و تو مقطع کارشناسی نیست و شنیدم برای مقطع دکترا و ارشداس..شایدم شما درست میگی و به خاطر سنمه ولی من حتما باید برم شده برای یه سال تنها انگیزم تو زندگی همینه:(
اگه علاقه ت زبانه پس دنبال یه حرفه ای هم برو. .. تو جوونی الان هم روزهای طلایی زندگیته..بجنب.. .آفرین آنقدر عاقلی که از،الان به فکر آینده هستی ..ضمنا زبان و میتونی با کلاس رفتن هم یاد بگیری. من اگه جات بودم یه رشته توپ میخوندم زبان هم کلاس میرفتم
مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه