2777
2789
عنوان

بهم بر خورد😐

319 بازدید | 27 پست

من ی مدت طولانیه میرم یه باشگاه و پیش ی مربی 

از قدیم حدودا از وقتی ک اینجا راه افتاد من جزو اولین دسته ی شاگرداش بودم

حالا جدیدا میرم رشته ی اسپینینگ که کار با دوچرخه س

چند هفته پیش اومد ی روز دوتا سانس اسپینینگو گفت همه باهم بیاین تو یه ساعت😕درصورتی که کلا12تا دوچرخه هست تو باشگاه

حدودا20نفر شدیم و نصفمون اکادگی جسمانی کار کردیم نصف دوچرخه بعد عوض کردیم جامونو اونایی ک امادگی جسمانی کار کردن اومدن رو دوچرخه و ما رفتیم امادگی جسمانی

حالا امروز توی گروه پیام گذاشته که من نیستم بچه های ساعت3 امروزو ساعت4بیاین

من جواب دادم گفتم جامون میشه مگه؟؟

بهم میگه تودوباره گیر دادی به جا،من مربیم میدونم چیکار کنم شما ب این چیزا کار نداشته باشید!!!!

خب مربی هستی که باش😐اینهمه پول نمیدیم ک امادگی جسمانی کار کنیم چون تو نیستی😕بخوام امادگی جسمانی کار کنم میارم همونو ثبت نام میکنم😤

نیستی کلاستو کنسل کن

اینقد عصبانیمممممم😒😒😒😒😒

جوابشو ندم تو گروه؟؟؟

حالا منم دوره م تازه تموم شده امروز میخواستم برم ثبت نام دوره ی جدید ولی بدم اومده دیگه نمیخوام برم 😒

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

باز تو گیر دادی به جاااااااا،اومدی نی نی سایت هم جار زدی؟

مربیتم😒😀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا لحن مربیت اصلا خوب نبود یا جوابشو بده یا مربیتو عوض کن...بعضی مربی ها برای رقابت اصلا ب کیفیت نگاه نمیکنن فقط میخان بگن کلاس من شلوغه چون من خوبم😕😕

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

شما میری مسئول اونجا و باهاشون مطرح می کنی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

نه بابا باهاش کل کل نکن مربی دیگه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
چيز بدي نپرسيدي اون عصبي بوده  ولي اونم چيز بدي نگفته خلاصه اگ خوبه برو ب جا كارنداشته باش😁

جلو 30نفر ادم پریده بم

اگه میخواس چیزی بگه چی میشد؟😂😒

والا لحن مربیت اصلا خوب نبود یا جوابشو بده یا مربیتو عوض کن...بعضی مربی ها برای رقابت اصلا ب کیفیت ن ...

نمیدونم چی بگم اخه بهش