2777
2789
عنوان

درد بی درمون

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 36 پست

عزیزم واقعا  حق داری از دست دادن عزیز سخته حالا هر اندازه ای که می خواد باشه بسپار بخدا انشالا دوباره باردار می شی و خدا  دوقلو بهت می ده  به این فکر کن که اون بچه اگه ام می موند بیشتر درد می کشید تا لذت از زندگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو شوهرم دختر عمو پسر عموییم احتمال میره مشکل ژنتیکی باشه

ایشاله که اینطور نیست ....در روز هزاران هزار از این مشکلات و سقط پیش میاد ،همش که به خاطر نسبت فامیلی نیست.فقط پیگیری کن که خیال خودت راحت باشه

پس چرا اینطوری شد😭

ببین عزیزم کم به خودت تلقین کن که چرااینطوری شدچرابچه ی من و....قبول کن الان که بچت سقط شده خیلی راحت تره که خدای نکرده به دنیامیومدبعدفوت میشدیابایه مشکل عذاب میکشیدفقط شکرگزارخداباش که هیچ کارش بی حکمت نیست وبس

کاملا درکت میکنم منم ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم عاشق بچه بودم تو ۲۰ هفته زمانی که قرار بود برم جنسیت ...

پسرمو که حامله شدم سرکلاژ کردم ۹ ماه خوابیدم انقدر سختی کشیدم تا به دنیا اومد تا دوباره پارسال حامله شدم بدون سرکلاژ و استراحت دخترم سر موقع به دنیا اومد فهمیدم اون اولی خواست خدا بودن که نمونه و من هیچ کاره بودم چه تو رفتن اون چه تو موندن این دوتا

برای شما هم حتما صلاح خدا بودن انشالله خدا عوضشو بهت میده

پسرمو که حامله شدم سرکلاژ کردم ۹ ماه خوابیدم انقدر سختی کشیدم تا به دنیا اومد تا دوباره پارسال حامله ...

ممنونم عزیزم من نگرانم این تجربه تلخ دوباره تکرار بشه 

...
من خودم وقتی به دنیااومدم مامانم میگه ریه هام کلاعفونت کرده بودنفسم درنمیومدهمه فکرمیکردن مردم خخخ

حتی اکه یه درصد امید به درمانش داشتم سقطش نمیکردم  پنج تا دکتر گفتن به دنیا بیاد بعد از زجر تنفسی تلف میشه 

...