2777
2789
عنوان

وای خدا نه😢😢😢😢😢

287 بازدید | 33 پست

پریود شدم😨😨😨😨😨😨

😭😭😭😭😭😭😭

از دیروز دردشو داشتم ولی امیدواربودم که شایدنیاد الان اومدددددد😭😭😭😭

دیگ ناامیدشدم این ماه دوتافولیکول 18/20داشتم دوتاامپول هاش سی جی زدم یکیش کیست شد یکیش ازادشد امیدداشتم اون یکی گرفته باشه😭😭😭😭حالا دوماه باید کیستمودرمان کنم ای خدا اخه چرا😔😔😔😔😔این ماه بااینهمه قرصو امپولو سونوخیلی امیدواربودم😔😔😔😔😔

.                             

عکسمو برمیدارم امضامم بومیدارم تیکرمم بومیدارم کلن نمیخام دیگ بچه بیخیالش شدم فقط این دوماهو قرص میخورم کیستم خوب شه دیگ برابارداری نمیخام تلاش کنم هروقت خداخودش خاست میده😔😔😔😔

.                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور عزیزم

فایده ندارد😞

آن شالله به زودی حامله میشی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

عکسمو برمیدارم امضامم بومیدارم تیکرمم بومیدارم کلن نمیخام دیگ بچه بیخیالش شدم فقط این دوماهو قرص میخ ...

امیدتو از دست نده عزیزم تو ک تازه شروع کردی 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

انشالله انتظار به سر میرسه . فقط انتظار نکش خیلی بده و همین باعث میشه نشه . فقط باید بیخیال باشی میدونم نمیشه ولی سعی کنی . یه روز در عین بیخیالی میبینی حاملگیه انشالله 

منم‌دوماه باید درمان کنم غصه نخور خدا هروقت صلاح بدونه میده به امپول و فولیکول نگاه نمیکنه ان شالله ...

منم ی کیست دارم ک هی داره با داروهای محرک تخمدان بزرگتر میشه فردا میرم پیش دکترم میخوام بهش بگم اول کیستمو درمان کنه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
منم ی کیست دارم ک هی داره با داروهای محرک تخمدان بزرگتر میشه فردا میرم پیش دکترم میخوام بهش بگم اول ...

مراقب باش خدای نکرده نترکه تا کوچیک برودرمانش کن بزرگ بشه برات مشگل میشه 

.                             

منم ی کیست دارم ک هی داره با داروهای محرک تخمدان بزرگتر میشه فردا میرم پیش دکترم میخوام بهش بگم اول ...

من رفتم سونو پولیپ داشتم گفته دوماه قرص بخور ان شالله که خوب بشه عمل نخاد

عزیزم ان شالله زودتر به فکر باش بزرگ نشه خوب بشی