2777
2789

سلام. 

من توی یه اداره دولتی شاغلم. من هستم و چند تا همکار محترم آقا!

رییسمون ازم خیلی راضی هست البته حق داره چون همه کارهاش را انجام میدم.... 

ناشی گری کردم مدتی و الان متوجه شدم که چه اشتباهی کردم شدم آچار فرانسه! همه کاره و هیچ کاره! هر کاری بخواد انجام بشه من باید باشم! همکارام را تنبل کردم و پر توقع... همه شون هم آقا هستن و حیف که نمیتونم بگیرم بزنمشون! رییسمون میگه اونا را به کار بگیر و مدیریتشون کن!‌ولی حرف گوش نمیدن و حرصم را درمیارن! تلاش میکنن کاری نکنن تا مسئولیتی نداشته باشن! متاسفانه چرا ماها اینطوری هستیم؟ چرا ارگان های دولتی اینطوری هستن! اینا به کار... بگید با این آقایون (2-3 نفر) چکار کنم؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

مردا واسشون زود داره زن بهشون دستور بده بس عقده این

.با کسب اجازه از رئیست جدیتتو تو مدیریت بیشتر کن..یه حوری که بفهمن اگر انجام ندن ممکنه عواقب بدی داشته باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه تو بیمارستان ما هم اینطورین ولی خوشبختانه من باهاشون زیاد سروکار ندارم... برا خودت خط و مشی تعیین کن بیشتر از اون کار نکن... مگه تو ریئیسی که میگه ازشون کار بکش؟؟ تو فقط کار خودتو بکن

منم کارمند یه اداره دولتی ام با هیشکی تعارف ندارم رک و راست به طرف میگم کار توئه خودت باید انجامش ب ...

جدی؟

برای من سخته چون یک سری کارهای بیهوده مثل نوشتن آدرس روی بسته پستی را مینوشتم حالا رییس یه چیزی میده که یه نفر دیگه پست کنه طرف بیکار هم باشه و من یه عالمه کار میشینه تا من روش دو خط آدرس بنویسم! تازه بهش بر میخوره!

وای از ارگان های دولتی نگو که روانی کننده اس. ما برای کار شرکت هفته ای چندبار باید بریم. همه در حال حرف زدن یا کارای شخصی و تلفن کردن هستن یا صبحانه ان یا ناهار و نمار. هیچ کس هیچ کاری نمی کنه.وقتی هم جواب می دن انگار دارن لطف بزرگی می کنن و مزاحمشون شدیم. لعنتی وظیفته. داری حقوق می گیری واسش

جدی؟ برای من سخته چون یک سری کارهای بیهوده مثل نوشتن آدرس روی بسته پستی را مینوشتم حالا رییس یه چیز ...

آره والا 

تو اداره به هیشکی نباید رو بدی مخصوصا آقایون

من حتی اگه یه کار تو شرح وظایف من نباشه حتی اگه رئیس بهم بگه انجام بده میگم نمی تونم خودم به حد کافی کار دارم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

خیلی ناراحت شدم.....

رییس میگه تو فلان کار ها از کی از همکارامون کمک بگیرم... بهش میگم قشنگ اینقدر خودش را سرگرم کارهای الکی میکنه که وقت بگذره! یه روزایی خیلی سخت میگذره!

وای از ارگان های دولتی نگو که روانی کننده اس. ما برای کار شرکت هفته ای چندبار باید بریم. همه در حال ...

وای بد و بیراه دیگه نگو! همه هم اینطوری نیستن...

بعضی چیزا رو اینقدر به این همکار ها باید بگی که فک آدم دیگه خرد میشه! 

نمیدونم باید تغییر کنم... اینطوری نمیشه!