2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مریض شدم بخدا اینو خوندم الان نزدیک دوماهه درگیرم باخودم باردارم مجبورم قرص بخورم بخاطر اینکه همش ...

وااااا😑

اینا مزخرفه برای منحرف کردن ذهن کسایی مثل شما

چطور اصلا حاضر میشی وقت بذاری اینا رو بخونی؟

منو که اگه اسکناس بهم بدن حاضر نیستم وقتم رو برای همچین چرت و پرتایی هدر بدم میام اینجا توی نی نی سایت عکس از کتک خوردن خانمها میبینم قشنگ اعصابم میترکه میرم‌ میکپم یه گوشه😐

.Pain🔥you made me a believer

بزرگوار می فرمود ولش کن بابا  و چه زیبا هم میفرمود  اگه به وجود خدا اعتقاد داری این نظری ...

من ک همش دارم قران میخونم بخدا معنی های قرآن بیشتر با عقل جور درمیاد تا اینا 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

استارتر به نزدیکترین آدم کنارت بگو یه سیلی بزنه تو گوشت،میبینی که خواب نیستی😅

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

معلوم که چرته مگه ما باید همه چیز رو بدونیم چون نمیدونیم که کجا کی زندگی میکنه یعنی وجود نداره مسخره س موندم چطور شما باور میکنید این نظریه چرت رو

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
من ک همش دارم قران میخونم بخدا معنی های قرآن بیشتر با عقل جور درمیاد تا اینا 

خب پس الکی وقت و سلامت روحی و جسمی خودت و اون تو دلیت رو با این اراجیف هدر نده 

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
استارتر به نزدیکترین آدم کنارت بگو یه سیلی بزنه تو گوشت،میبینی که خواب نیستی😅

😭😭😭😭😔😔😔کاشکی خواهر میدونستی من چ حالی دارم چ قدر حالم بده چ قدر غمگینم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید