2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم

67 بازدید | 9 پست

من دانشجوم و ماشین شوهرم دیروز دستم بود باهاش رفتم داشنگاه. دانشگام دخترونست چون رشتم فنیه .بعدش با دوستم خدافظی کردم و رفتم بعد در دانشگاه خیلی شلوغ بود. دوستم رفتم خونه پی ام داد گفت دوتا دختر کنارم بودن یکیشون گفته نگاه این عقب موندم رانندگی بلده و ماشین داره. خیلی دارم حرص میخورم من هم خیلی ب تیپم میرسم هم ظاهرم خوبه قدو هیکل و.. خیلی ناراحت شدم از این حرف 

یعنی چی نگاه این عقب مونده رانندگی بلده؟

بگو عنتره الاغ سوار مثه تو خوبه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
یعنی چی نگاه این عقب مونده رانندگی بلده؟ بگو عنتره الاغ سوار مثه تو خوبه

نمیدونم جالب اینجاس اصلا منو ندیدن ها از رو ب رو. فقط رفتم سواروشدم از, پشت دیدن. بعدم مگه رانندگی چیه ؟همه بلدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جالب اینجاس اصلا منو ندیدن ها از رو ب رو. فقط رفتم سواروشدم از, پشت دیدن. بعدم مگه رانندگی چ ...

عزیزم قطعا از سر حسادته الان همه ی خانومای باکلاس دارن یاد میگیرن بلد نبودنش عقب موندگیه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اگر اون دوست واقعا دوست بود، بر فرض هم که اون خانمها همچین حرفی هم زده بودند به شما منتقلش نمی کرد.

من در صحت حرفش و دوستیش شک دارم به شدت...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر اون دوست واقعا دوست بود، بر فرض هم که اون خانمها همچین حرفی هم زده بودند به شما منتقلش نمی کرد. ...

من حس میکنم دروغ گفت چون همون ی ساعت قبلش سرکلاس عکسای تولدم که همسرم برام گرفته بود تو رستوران نشونش دادم و کادوم. حس میکنم از سرحسادت بود

من حس میکنم دروغ گفت چون همون ی ساعت قبلش سرکلاس عکسای تولدم که همسرم برام گرفته بود تو رستوران نشون ...

من هم فکر می کنم از سر حسادت بوده و حرفی که نمی تونسته مستقیم به شما بگه از زبان اون خانم ها گفته...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم