2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوست من اول از همه باید یبوستتون را درمان کنید. برای درمان:

1. خیلی مهمه که بدنتون را عادت بدید به اینکه ساعت خاصی از روز مدفوع کنید. بعد از اینکه صبحانه خوردید حتی اگه احساس دفع ندارید به دستشویی برید و 10 دقیقه بشینید  بعد از مدتی بدنتون عادت میکنه. ترس  و درد یبوست مانع از دستشویی رفتنتون نشه.

2. پیاده روی روزانه خیلی موثره چون تنبلی روده ها را از بین میبره. همون نیم ساعت که تو خونه هم راه برید تند تند، کمکتون می کنه

3. 8 تا 12 لیوان آب بخورید.

4. برنج، پاستا و نان سفید خیلی برای یبوست مضرند.

5. نان جو، جو دوسر، میوه ها و سبزیجات تازه، میوه های خشکی مثل انجیر، آلو بخارا؛ کشمش و زردآلو خیلی مفیده.

6. قبل از خواب یک قاشق روغن زیتون و بعد از بیدار شدن یک لیوان آب گرم بنوشید.

امیدوارم به زودی خوب بشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام .رژیم غذاییتونو عوض کنید.چون این شیری که به نوزادتون میدین باعث میشه اون هم یبوست بگیره.الوچه.زیتون یا روغن زیتون خوراکی همراه با سالاذ .اگر ناراحتی معده ندارید سبزی.انجیر خشک رو بگذارید توی اب بخیسه .نرم شد بخورید ابش هم خوبه با تغیر رژیم غذاییتون میتونید از یبوست جلو گیری بفرمایید .غذای تند فست فوودهاسرخ کردنی رو خیلی  کم میل بفرمایید