2777
2789
عنوان

کالای خانگی

118 بازدید | 13 پست

بچه ها چقدر وسایل خونه گرون شده موندم اگه طکی دوسال دیگه بخوام وسیله ای بخرم و یا تغییر دکوراسیون بدم اصلا بااین قیمتها محاله 😔بالاخره وسایلی که داریم عمرمشخصی دارن فقط خرید جهیزیه که نیس مال من ۶ساله دارم استفاده میکنم بنظرم ۴سال دیگه کاملا کهنه میشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بزرگه

هروقت میرم قیمت وسایل میبینم خیلی حالم گرفته میشه چقدر مسوولین بی فکرن این درجه از گرونی واقعا کمرشکن پارسال مردم بادلارزیر۴به زور خرید میکردن الان که دیگه...

از الان غصه ای دوسال دیگه رو نخور هرچند که اینده نگری مهمه 

اما من شخصا ببینم نمیتونم و از پسش برنمیاد اصلا خودمو همسرمو تحت فشار نمیذارم واسه ۴ تا تیکه تیرو تخته و خنزل پنزل 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
از الان غصه ای دوسال دیگه رو نخور هرچند که اینده نگری مهمه  اما من شخصا ببینم نمیتونم و از پسش ...

من چندماه پیش گفتم روکش مبلهام عوض کنم اخه چرم پوسته شده خیلی قیمتها رفته بالا تعویض روکش دومیلیون و نیم

ما لباسشویی اتوماتیک داشتیم اندازه ده سال کارکرد سوخت مدتی مجبور شدیم با تشت لباس بشوریم تا اینکه رف ...

آخی عزیزم درک میکنم خیلی مشکله خداوکیلی شب میخوابن وجدان درد نمیگیرن ازظلم به مردم

من چندماه پیش گفتم روکش مبلهام عوض کنم اخه چرم پوسته شده خیلی قیمتها رفته بالا تعویض روکش دومیلیون و ...

چیزایی که خراب میشه اره خب بلاخره باید عوض شه 

اما  چیزایی که قابل استفاده هست بیخیال شو یا الویت بندی کن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍