sobhanampesaaraamm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 عنوان باتجربه ها 42 بازدید | 3 پست سلام پای بچم باپوشک بدجوری سوخته ازپوشکشم نیست کالاندولاوگل سرشوی وزینک وهمه چیزهم زدم فایده نداشت حتی چندروزم پوشکش نکردم بازهم خوب نشدیکسال و نیمشه ممنون راهنمایی کنید بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰 1397/09/20 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28609 پوشکشو عوض کنشربت آلومینیوم ام جی بگیر بزن به بدنش خوب میشهمن شوهرم تو داروخانه کار میکنه به خیلیا اینو گفته نتیجه گرفتن و اومدن تشکر کردنخودمم برا دخترم زدمدر مواقع عادی هم حتما بشورش یا نمیشوری دستمال مرطوب تمیز کن و یکم کالاندولا بزن فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
sobhanampesaaraamm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 پوشکشو عوض کن شربت آلومینیوم ام جی بگیر بزن به بدنش خوب میشه من شوهرم تو داروخانه کار میکنه به خیل ... همیشه میشورمش پوشکشم عوض کردم پوستش خشک شده ناجورشربته جواب میده بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰