2777
2789

اوضاع مالیمون خیلی بهم ریخته. پولمونو خوردن. طلاهامو فروختم واسه رهن خونه. یه بچه پنج ماهه دارم که شیرخشک میخوره. هر سه روز سی تومن پول شیرش میشه

دارم افسردگی میگیرم. از وقتی زایمان کردم نتونستم برم سرکار

هیچی نمیتونم بخرم. احساس می‌کنم خیلی بدبختم😭😭😭😭

یه جاری هم دارم که تو عقده اون همش به خرید کردن من همش باید حسرت بخورم. خیلی حال روحیم بده😭

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

درست میشه خدا بزرگه

با فکرایه منفی شرایطو سخت نکن

حسادت به جاریتم بزار کنار

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم غصه نخور خدا بزرگه متاسفانه وضع مملکتمون بده ولی انشاله به خاطر قدم نی نی به زودی اوضاعتون روبراه میشه

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
درست میشه خدا بزرگه با فکرایه منفی شرایطو سخت نکن حسادت به جاریتم بزار کنار

حسادت نمیکنم بهش خیلی هم خوشحالم که اونا اوضاعشون بهتر از ماست

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

فعلا کف گیر به ته دیگ خورده.... همه دارن جون می کنن به خدا.... 

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات