2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 61 پست

برو ازمایش خیال خودتو راحت کن

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

عزیزم یه بی بی دیگ امتحان کن

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم چندروز پیش باهم تست خریدم چندتارو زدم مثبت شد اینقد خوشحال شدم زودرفنم ازمایش دادم تاپیکم ...

میذارم چند روز دیگه پریود نشدم میرم در عجبم از روز قبل پریودی تا دیشب که میشه سه روز من چنان کمر درد داشتم کفتم الانه که بشم الان خوبه خوبم

خدایا خودت مواظبش باش

واسه منم اینجوری بود دو تا زدم هاله اینجوری انداخت مثل مال تو. بعد از ده دقیقه.

دیروز زدم منفی بود.

شوهرم میگه اونا هاله نیست خط خود نوار تسته.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
میذارم چند روز دیگه پریود نشدم میرم در عجبم از روز قبل پریودی تا دیشب که میشه سه روز من چنان کمر درد ...

من علاعم بارداری داشتم معده درد شکم دزد حالت تهوع بخدا اینقد میوردم بالا و حالم بد بود ولی نشد انشاالله باردارباشی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من علاعم بارداری داشتم معده درد شکم دزد حالت تهوع بخدا اینقد میوردم بالا و حالم بد بود ولی نشد انشاا ...

منم ادمیم تا لنگ ظهر میخوابم امروز ساعت هشت و نیم با معده درد بیدار شدم

خدایا خودت مواظبش باش
فقط یکی دیگه همین مارک دارم

منم یه بی بی چکم مثبت بقیش منفی ۲۲موعودمه منم کمردرد شدید داشتم مخصوصا دیروز منتظر پ بودم اما نشدم

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

منم ادمیم تا لنگ ظهر میخوابم امروز ساعت هشت و نیم با معده درد بیدار شدم

من هرروز ۵صبح بیدارمیشدم بامعده درد اینقد میوردم بالا حالم بدمیشد

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
تو کی موعدته ؟

۲۲

حالا من ایقد تنبل شدمممممم ک خدامیدونه