2777
2789
عنوان

بی بی چک

455 بازدید | 61 پست

تا روز موعدم که میزدم همه اش هاله محو داشت الان زدم منفیه منفی هیچ خط و هاله ی محوی نداشت دو روز از پریودیم گذشته 

خیلی دلم شکسته

خدایا خودت مواظبش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچ دارو و امپولی استفاده نمیکنم

شايد ادرارت رقيق بوده يعني مثلا مايعات خورده بودي توفاصله بين ادرار قبلو الانت

من كه ارزوي بي بي مشكوكم به دلم مونده اما كيت تخمكگذاريم هردفعه مايعات ميخورم مثلا بيشتر از يكليوان اب خورده باشم اينجوري كاذب منفي ميشه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

من دو روز بعد تاخیر زدم منفی بود سه روز بعد تاخیر زدم منفی بود گفتم خاک برسرم یه چی درس درمون بود اونم نظمش بهم خورد روز پنج تاخیر زدم مثبت شد اما رنگش کم بود اما راحت دیده میشد ده روز بعد تاخیر زدم داشت از پررنگی منفجر میشد😁ان شاءالله به آرزوت میزسی عجله نکن

شايد ادرارت رقيق بوده يعني مثلا مايعات خورده بودي توفاصله بين ادرار قبلو الانت من كه ارزوي بي بي مش ...

ادرار اول صبح نبود ولی هیچی نخورده بودم

خدایا خودت مواظبش باش

عزیزم منم چندروز پیش باهم تست خریدم چندتارو زدم مثبت شد اینقد خوشحال شدم زودرفنم ازمایش دادم تاپیکم زدم عکس گذاشتم بعد دیدم ازمایشم منفی شد تستارو بردم دکتر گفت تاریخ گذشتن و مثبت کاذب شدن😞 الانم پریودم..بنظرم به تست اعتماد نکن برو ازمایش فقط خودتو امیدوارنکن ک ضربه بخوری

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من دو روز بعد تاخیر زدم منفی بود سه روز بعد تاخیر زدم منفی بود گفتم خاک برسرم یه چی درس درمون بود او ...

من تعجبم که تا دو روز پیش یه حال بگیر نگیری داشت که شوهرم میکفت نه این واسه خوده بی بی چکه الان منفیه منفی الان اینو نشونش دادم گفتم این منفیه نه این که هاله داره

خدایا خودت مواظبش باش