2821
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

240 بازدید | 28 پست

سلام من واسه دوماهگی بچم واکسنشا یروز دیر زدم...ایا واسه چارماهگیش هم یروز باید دیر تر بزنم؟مثلا دوماهگیش ۲۲ باید میزدم ولی ۲۳ زدم

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج

اره باید یک ماه از روزی که زدی گذشته باشه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مهم نیست اصلا من ۶ ماهگی سرما خورده بود یه هفته دیرتر زدم

اخه میگن سرموقع باید زد....واکسن چارماهگی دردش بیشتره دو ماهگیع؟

اره باید یک ماه از روزی که زدی گذشته باشه

منظورم دوماه بود

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

دیر تر مشکلی نداره ولی زودتر از تاریخ قبلی نباید بزنی

ببین بهداشتا معمولا خودشون دکتر دارن قبل واکسن ببر معاینه ش کنه بگووو میخام واکسن بزنم چکش کن .

چیزی سرشون نمیشه...یه مرده ای را گذاشتن چشم چرون الکی هی میخاد با ادم حرف بزنه .

یکی دو روز دیرتر بزن،سرفه مشکلی نداره ولی تب اصلا نباید داشته باشه

بدنش گهگاهی مخصوصا دستو پاهاش داغه نمیدونم ماله تب هست یا نه