2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 44 پست
ن فعلا بچه نمیخامم،دو روز دیگه عمل بینی دارم ترسیدم باردار باشم

واقعا کجا میخوای عمل کنی ؟؟؟منم نیخوام برم ولی دکتر خوب نمیشناسم . هزینه ش چقدر شده ؟؟؟

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کجا میخوای عمل کنی ؟؟؟منم نیخوام برم ولی دکتر خوب نمیشناسم . هزینه ش چقدر شده ؟؟؟

برا اینکه دکتر بشناسی اول برو ی چند تا مطب فقط بیشین و نگاه کن ب کسایی ک عمل کردن و ازشون سوال کن،ببین از عمل کدوم بیشتر خوشت میاد 

چرا ته دلم یجوریه ،چون من دماغم خیلی مشکلی نداره و همه ی خ نواده مخالف عملن،میترسم بعد عمل بد بشه و ...

خوب مشکل نداره چرا عمل میکنی دختر .من دماغم واقعا نیاز به عمل داره هرچقدر بد بشه از فرم الانش بهتر 😁😂

خب کسی از نزدیکات نیس ک عمل کرده باشه و خوشت بیاد؟؟ اگه دماغت استخونی باشه ک معمولا خوب در میاد  ...

اره اتفاقا استخونی استخونی .چرا زندایی م عمل کرده خوب شده  ولی بازم نمیدونم چرا دلم قرص نمیشه 

اگر منفي باشه بلافاصله اون خط كمرنگ هم نمي افته ولي بلافاصله يعني كمتر از دو دقيقه. اگر ميتوني عكسشو ...

اره خط کم رنگو همون اول میبینم

الان ندارمش دیگه ، خشک شد واضح شد کامل

اره خط کم رنگو همون اول میبینم الان ندارمش دیگه ، خشک شد واضح شد کامل

انشالله بارداری عزیزم

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2358017/خانمها-میشه-جواب-بدید-چند-ماه-بعد-از-استفاده-از-امپول-hcgباردار-شدید

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.