2777
2789
عنوان

هفته 26 بارداری

14129 بازدید | 50 پست

سلام خانوما  وقتتون بخیر، یه سوال داشتم از حضورتون بچه دقیقا به پهلوی چپ منه شبا که به پهلوی چپ میخوابم  حس میکنم که الانه که خفه بشه  یعنی هر کارمیکنم باز انقد به پهلویه که ناخواسته روش میخوابم  انقدم رو پهلوی راست میخوابم که پام میگیره شبا

کلافم کلافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره بیچاره روش نخواب 

ب پهلو هستم ولی خب خیلی کج میشم میوفتم روش دیگه

چیزی نمیشه ک  تا الان همینجوری خوابیدم😁

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
ب پهلو هستم ولی خب خیلی کج میشم میوفتم روش دیگه چیزی نمیشه ک  تا الان همینجوری خوابیدم😁

ببخشید شما چن ماهتونه؟

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
ب پهلو هستم ولی خب خیلی کج میشم میوفتم روش دیگه چیزی نمیشه ک  تا الان همینجوری خوابیدم😁

بیخشیدا ی سوال بی ربط. شما هم احساس فشار دارین بعضی وقتا توی مقعدتون و واژنتون تیر میکشه؟؟ من هفته ۲۰ ام اینجوریم

بیخشیدا ی سوال بی ربط. شما هم احساس فشار دارین بعضی وقتا توی مقعدتون و واژنتون تیر میکشه؟؟ من هفته ۲ ...

عاره گاهی به خاطر بزرگ شدن رحمه فشار میاره چیزی نیس طبیعیه

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
شیش ماه و دو سه روز فک کنم میشه تو ماه هفتم دیگه درسته؟

آره اوایله ماهه هفتمته..چون تقریبا تیکرمون یکی بود پرسیدم..چون خودم تو حساب کتابه ماه مشکل دارم..

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜