2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😒

496 بازدید | 34 پست

اه انقد زورم میاد من عقدم خوبه حالا خونه خودم نرفتم امروز خواهرشوهرم زنگ زده میگه بیا فرشای مامانمو بشوریم اون یکی خواهرشوهرمم میاد

حالا اون یکی جاریم انقد زرنگه ۸ ساله عروسشونه خودشو ب تنبلی میزنه ک کاری نکنه مشهورع ب تنبلی

اه زورم میاد من رو دادم ب من میگن اما ب اون یبارم نمیگن بیا فلان کارو بکن

ب شوهرم میگم بهشون بگو من سرما خوردم نمیتونم بیام گف خودت بگو دیه

انگار میترسه از خواهراش😒😒

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خود  کرده را تدبیر نیست حتما یه کاری کردی که این جوری روت حساب باز کردن

من بودم می گفتم  می خواین ببرم قالی شویی خودم حساب کنم تو عمرام دست به فرش نزدم حیف کمر آدم نکرده

پس فردا کمرت شل بشه بچه ات بیفته همینا میگن عرضه بچه اوردنم نداری

دنیا اونقدرها جدی نیست   

فقط با تعجب بگو مگه هنوز دوره ی فرش شستن تو خونه هس؟؟؟؟ مثل قدیما! یه کم بروز باشین لطفا! زنگ بزنن قالی شویی بیاد ببره بشوره!

اصلا مگه فرش شستن کار زنه؟؟؟ به اون بزرگی و سنگینی!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞