2777
2789
عنوان

شب ادراری

396 بازدید | 8 پست

سلام

میخواستم بدونم پسرم ۲ سالشه امکانش هست شب ادراری داشته باشه

آخه شبا که بازش میزارم جیش میکنه

یکی از دوستام گفت شب ادراری داره خیلی ناراحت شدم

ممنون میشم راهنمایی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر منم سه سالشه 

حتی از نوزادیش  شبا بازش میذاشتم و ادرار نداشت جاش تا صبح خشک بود اما تا بیدار میشد سریع پوشکش میکردم اما الان چندماهی میشه اکثر شبها جاشو خیس میکنه بس تشک و پتو شستم دیگه از رنگ و رو رفتن

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

پسر منم 2سالشه مهر از پوشک گرفتمش خیلی خوب بود شبا هم خودشو خیس نمیکرد ولی الان یه هفته ای هست که تو خواب جیش میکنه بعد ب منم بعضیا میگن شب ادراریه ببرش دکتر، بعضیا هم میگن نه دو ساله شه اینجوری میشه هوا همروب سردیه شاید ب خاطر همین باشه، بعد من رفتم تو اینترنت اینو خوندم که روزی در سه وعده یک قاشق غذاخوری عسل تا ده روز بهش بدین خوب میشه منم دارم همین کارو میکنم ، قبل از خواب هم چندتا دونه خرما بهش میدم خداروشکر بهتره. شاید پسر شما هم سردیش میشه.