2777
2789

من اب هویج خوردم و شیر افزار و زیره سبز و سوپ و ابگوشت و ماکارونی و برنج و .... هر چی فکر کنی ولی نمیدونم چرا شیرم مثل بعضی ها که میریزه از لباسشون نیست فقط همیشه پوشک بچه ام خیسه بهداشتم گفت وزن گیریش خوب نیست 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اب هویج خوردم و شیر افزار و زیره سبز و سوپ و ابگوشت و ماکارونی و برنج و .... هر چی فکر کنی ولی نم ...

شیر منم هیچوقت نمیریخت ولی بچه هام تا شیش ماه تپلی بودن و وزنشون یکم بالای نمودار بود

خوابت چطوره؟خوابیدن تودوران شیردهی خیلیییی مهمه مایعات گرم زیاد بخور مث شیرو عسل . اب جوش با عسل . چایی . بعدش بخواب میبینی چقد شیرت زیاد شده .

شیرت چرب نیست ک وزن نمیگیره حتمااااا حتما سعی کن روزی یدونه موز رو بخوری بیشترم تونسی بخور خیلیییی ب بچه وزن میده

آب طالبی خیلی موثره. من خودم شیرطالبی دنت میخورم و شیر هم زیاد میخورم. خداروشکر جواب داده. آخه خواهرام شیرشون قطع شد و نتونستن به بچه هاشون شیر بدن ولی من با این روش جواب گرفتم.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘