2777
2789
هنوز اگه بهانه میاره میگه پول ندارم که جای امیدی هست خیلی خوبه از من که میگه ارزش نداری حتی یه تبریک ...

نه اين اينجوري نيست واقعا پول نداشت اما من واسه تولدش از كي پول جم كرده بودم توقع داشتم اونم يه چيزي بخره! رفت كربلا تنها كليييي منتظرش بودم بياد اومد دست خالي !!!! من اينجوري بودم يني😐 گفت خيلي گرون بود ! يني چي گرون بود يني من ارزش چيز گرون نداشتم !!!! يني رسيدي تهران نميتونستي يه چيزي بخري!!!! 😔 

نه اين اينجوري نيست واقعا پول نداشت اما من واسه تولدش از كي پول جم كرده بودم توقع داشتم اونم يه ...

توام براش نگیر چیزی دختر خوب بزار اونم یه کاری کنه برات گرچه من خودمم عین توام تو هر مناسبتی واسش هدیه میخرم  ولی اون ن هیچی که نمیگیره هیچ یه چیزیم بهم میگه که دلم بدتر میگیره

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام براش نگیر چیزی دختر خوب بزار اونم یه کاری کنه برات گرچه من خودمم عین توام تو هر مناسبتی واسش هد ...

آخه ميخوام بهش ياد بدم !!! اولا ميگفتم شايد بلد نيست ! الان ولي ياد گرفته !!!! به نظرت بگم بهش؟! بده!؟!!!

آخه ميخوام بهش ياد بدم !!! اولا ميگفتم شايد بلد نيست ! الان ولي ياد گرفته !!!! به نظرت بگم بهش؟! بده ...

والا من که گفتم جواب خوبی بهم نداد

به صورت گلایه بهش بگو که حتی با یه شاخ گل خوشحال میشی

عزیزم از منو تو بهتر بلدن بخدا من وقتی میرم خونه مادر شوهرم هرچی میپوشه میگه شوهر من براش خریده پس خوب بلدن

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
شنیدم میگن مردا باید ازشون خواسته شه طلب کنی  اینطوری یکم تکون میخورن بستگی به اخلاق شوهرت با ...

من شوهرم واسم خريد ميكنه اصلا كم نميزاره ولي به كادو تولد و روز زن و سوقاتي اينا انگار واسش مهم نيست