2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب آزمایش مامانمه همه چی نرماله بیلی روبین خونش بالاست چیزای خوبی ننوشته درموردش تو گوگل😢😢

گوگل نرو عشق من

من فشارخونم پایین بود علائمم به ام اس میخورد😐

بیلی روبین خون که بالا باشه یعنی تخریب گلبول قرمز بالاست

از یه عفونت ساده بگیر تا مثلا رماتیسم که سرعت مرگ سلولای خون میره بالا تا چیزای خدای نکرده بدتر‌

هیچوقت گوگل سرچ نکن جواب ازمایشو

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

حتی مثلا میتونه سنگ صفرا باشه بیلی روبین رفته توی خون

واکنش به یه داروی خاص باشه

و خیلی چیزای دیگه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
گوگل نرو عشق من من فشارخونم پایین بود علائمم به ام اس میخورد😐 بیلی روبین خون که بالا باشه یعنی تخ ...

وقتی جواب آزمایشو دیدم طاقت نیووردم تا وقت دکترش بشه

وقتی جواب آزمایشو دیدم طاقت نیووردم تا وقت دکترش بشه

خب واسه همینه که استرس گرفتی

اتفاقا اینکه همه چیز اوکی بوده نشونه ی خوبیه

یعنی دلیل بالارفتن بیلی روبین هرچیزی باشه چیز وحشتناکی نیست وگرنه روی بقیه چیزام اثر میذاشت.

آروم باش و به مامانتم استرس نده

دکتر باید ازمایشو با علاءم بالینی مریض کنار هم قرار بده و تشخیص بده

ان شالا که چیزی نیست

خب واسه همینه که استرس گرفتی اتفاقا اینکه همه چیز اوکی بوده نشونه ی خوبیه یعنی دلیل بالارفتن بیلی ...

مرسی عزیزم به مامانم نشون ندادم ولی تا دیدم بیلی روبینو بالا زده خیلی نگران شدم مخصوصا که مامانم رنگ پریدگی و بی حالی هم داره😢😢

مرسی عزیزم به مامانم نشون ندادم ولی تا دیدم بیلی روبینو بالا زده خیلی نگران شدم مخصوصا که مامانم رنگ ...

ان شالا که چیزی نیست عزیزم😘