2777
2789
عنوان

شوهر بد

242 بازدید | 16 پست

شوهر بد ادمو پیر میکنه.امشب شوهرم اومد خونه در و پنجره باز بود عصبانی شده چرا بازن؟!!!!سرما خورده و سرش درد میکنه مجبور شدیم ۱۲ شب بخوابیم و سرشو ماساژ بدم.چرا وقتی من مریضم اون اصلا نمیفهمه!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو این سرما در و پنجره چرا باز بوده  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

[QUOTE=76755660]یکمی حق داشت شوهرت 🙄[/QUOTEسردش بود و مریض .دخترم گرماییه و خونه ما کوچیک دختره میگه خفه شدم و شوهره میگه دیشب تا صبح لرزیدم از سرما.من میدونم توجه میخواست ولی چرا همیشه من باید بفهمم و کوتاه بیام؟

دقیقا شوهر منم همینه موقعی ک خودش مریضه کلی آه و ناله می‌کنه ولی من ک مریض میشم عین خیالش نیست⁦☹️⁩⁦☹️⁩

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
دقیقا شوهر منم همینه موقعی ک خودش مریضه کلی آه و ناله می‌کنه ولی من ک مریض میشم عین خیالش نیست⁦☹️⁩⁦☹ ...

اره واقعا ترجیح میدم مریضیشو بگیرم ولی این اعصاب خوردی نباشه

حالا چرا باز بودن در پنجره تو اين سرما عزيزم 

یه قابلمه مسی داشتم با نارنج تمیزش کردم گفتم هنرمند بیا قلع اندودش هم بکن قابلمه رو داغ کردم و قلع رو ریختم توش چنان بوی لجنی داد که قابل تحمل نبود با خودم گفتم در و پنجره رو باز کم شوهر عزیزم اومد خونه بوش اذیتش نکنه

خودت قلع زدي افرين چ واردي ،خب حق باتوبوده اشكال نداره عزيزم 

عزیزم هنر منو که درک نمیکنه.هرچند همه قلع اب که روش ریختم ساه شد و ریخت.!میدونی عزیزم عاشقی بددردیه ۴تا بچه کوچیک دارم و شوهرم بداخلاق ترین مرد دنیاست و من قانع.بیست ۱۵ ساله ازدواج کردم حتی یک کلمه جواب ندادم  ولی گاهی مثل امشب دلم میگیره.و فردا با یک کلمه که ملایم صدام میکنه قلب از قلبم میریزه بیرون.مثل کارتونهای کره ای