2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست

همه چي ب قدرت خريد خودت بستگي داره تنوع زياده ميتوني هم بيشتر و گرونتر از من خريد كني و هم ارزونتر 

اگه وسايل برقيه قيمت مناسب ميخاي دلمونتي برند خوبيه همه چي هم داره من همزن و گوشتكوبم دلمونتيه  ولي بقيه چيزام تفال فيليپس فلر و بوشه

عزيزم من فقط شش تومن فرم شد،هفت و نيم ظرفشوييم و سه تومنم جاروبرقيم،تازه ما كل خريدامونو از يه ...

اره منم باید به امیدخدا شروع کنم

عروسیت نزدیکه؟

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم نه بیستر بخاطره کارمون میگم ماشین باشه جابجا شدن راحته من همش وکتر میرم نباید زیاد راه ب ...

اره راست میگی اینجوری سخته😢

ان شاءلله که ماشینم بخرین به خواست خدا و به پربرکت بچه هاتون😍

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
همه چي ب قدرت خريد خودت بستگي داره تنوع زياده ميتوني هم بيشتر و گرونتر از من خريد كني و هم ارزونتر&n ...

مرسی از راهنماییت😘

اره منم باید به امیدخدا شروع کنم عروسیت نزدیکه؟

نه تاريخ عروسيمون مشخص نيست بين شش ماه تا نه ماه ديگست احتمالا قبل محرم سال بعد 

بستگي ب خونه پيدا كردن داره از بعد عيد ميگرديم، هروقت پيدا كرديم عروسي ميكنيم

نه تاريخ عروسيمون مشخص نيست بين شش ماه تا نه ماه ديگست احتمالا قبل محرم سال بعد  بستگي ب خونه ...

ان شاءلله

شما جهیزتو یجا خریدی یا تیکه تیکه میخری

فدات عزیزم توام ان شاءالله خوشبخت بشی

قوربونت برم عزیزم

به امیدخداوبه دعای پرکت مادربودنت حتما خوشبخت میشیم باعشقم😍

بنظرم کم کم شروع به خرید کن پایین نمیاد عزیزم من یخچالمو خرداد نه تومن خریدم الان هفده تومنه تازه تو نمایندگیش

تو بازار ازاد خیلی بیشتره

وسایل برقیتو بخر که خیلی واجبه ظرفو ظروفو بذار اخر سر پول کم نیاد یه مقدارم واسه چون نگه دار که دم دمای عروسی بگیری من پونزده تومن واسه مبلو تخت گذاشتم کنار اضافه بمونه فرشو پرده هم میگیرم

برقیامم تقریبا کامله از پارسال شروع کردم یه مقدارم ظرف خریدم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
بنظرم کم کم شروع به خرید کن پایین نمیاد عزیزم من یخچالمو خرداد نه تومن خریدم الان هفده تومنه تازه تو ...

ان شاءلله 

شما خیلی کارخوبی کردین

بنظر من نزديك عيد قيمتها ميره بالا چون در حالت كلي هم هميشه دم عيد گرون ميشده

منم گفتم تا نزدیک عید دوست عزیز 

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اخبار گفته؟ مرسی عزیزم

ن عزیز کامل نگفته ولی خب من اخبار نگاه میکنم،طبق گفته ها

ان شاالله ب زودی و با دل خوش بخری

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش