2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
متاسفانه چیزی ارزون نمیشه ماهم ماشین نگرفتیم با شوهرم جفتی غصه میخوریم

غصه نخورین

خدابزرگه ان شاءلله به خواست خدا همین زودیا صاحب ماشین میشین☺

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا از ماه دیگ تا نزدیکای عید قیمت کمی بیاد پایین، تو این تایم شما قیمتا رو بگیر دستت باشه تا را ...

بنظر من نزديك عيد قيمتها ميره بالا چون در حالت كلي هم هميشه دم عيد گرون ميشده

پنجاه و سه ميليون تقريبا البته ٢٧ تومنشو همسرم داد بابت تلوزيون و يخچال و لباسشويي ك خودش بايد ...

اهان

۲۶تومن فقط ب برقیا دادین

مگ برقی چیا گرفتی ک اینقد ورداشته

یاخدا چقد گروون

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
فقط مونده یه سری سرویس قابلمه بقیش اوکی

خداروشکر که حداقل شماراحت شدین

مبارکتون باشه ان شاءلله به خیرو خوشی

شماچقد هزینه کردین؟

اگ دوستداشتی بگو

خداروشکر که حداقل شماراحت شدین مبارکتون باشه ان شاءلله به خیرو خوشی شماچقد هزینه کردین؟ اگ دوستدا ...

ممنون 

بدون یخچال و ظرفشویی و لباس شویی و فر گاز

تا الان ۱۷میلیون

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
ممنون عزیزم اخه دوقلو دارم میارم به امیده خدا بی ماشین خیای سخته

ای جاااانم😍

خدا حفظشووون کنه😍

فدای سرت بابا

ماشینو میخای چیکار

وقتی خدا بهتون دوتا نعمت فسقلی داده😍

خواهری ماشینو میشه بعدنا با پول بدست اورد

ولی این دوقلوهاتو خداروشکر کن

خیلیا حسرتشو دارن

چندبرابر ماشین خرج میکنن فقط برا اینکه مادر یا پدر باشن

ممنون  بدون یخچال و ظرفشویی و لباس شویی و فر گاز تا الان ۱۷میلیون

مبلاتو و سرویس خوابتو گرفتی؟

غذاساز چاييساز پلوپز سرخ كن ساندويچ ساز جاروبرقي اتو فر ظرفشويي همزن گوشتكوب برقي كتري قو ...

مبارکت باشه

ولی خیلی گرون ورداشته

مبل نه ولی سرویس خوابمو سفارش دادم ۱۵میلیون میشه قیمتش

فقط سرویس خواب؟

وای خدای من چقد گروون

مبارکت باشه ولی خیلی گرون ورداشته

عزيزم من فقط شش تومن فرم شد،هفت و نيم ظرفشوييم و سه تومنم جاروبرقيم،تازه ما كل خريدامونو از يه مغازه كرديم و سه تومن حدودا تخفيف گرفتيم مثلا فر من  ٦٨٠٠ بود كه ٦ تومن داد يا جاروم سه و ششصد بود سر بقيه چيزا هم تخفيف داد و اينكه كلا ما از بازار قبمت گرفتيم مغازه اي ك ازش خريد كرديم قيمتهاش مناسبتر بود 

ای جاااانم😍 خدا حفظشووون کنه😍 فدای سرت بابا ماشینو میخای چیکار وقتی خدا بهتون دوتا نعمت فسقلی ...

ممنون عزیزم نه بیستر بخاطره کارمون میگم ماشین باشه جابجا شدن راحته من همش وکتر میرم نباید زیاد راه برم دلمون میگیره تو خونه میتونیم با ماشین دور بزنیم واسه دنیا امدنشونم دوتان یکی ک نیستن جا به جا کردن بچها ک سرمانخورن همون اولا چیزیشون نشه بکارمون میاد بخدا شوهرم موتور داره پوسیدم تو خونه اگه ماشین بود هر ساعتی میتونستیم بریم یچرخی بزنیم این حالت تهوع های بارداری و کسل بودنابه حد کافی ادمو افسرده میکنه

خدایا امیدم فقط بخودته