2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 146 پست
نه ما تحقیر نکردیم کسیکه توهین میکنه توهین باید بهش بشه.

نه گلم توهین رو با توهین جواب دادن شخصیت خود ادم رو زیر سوال میبره امکان جواب دادن بدون توهین هم هست،ونظر شمارو راجع بع ازدواج همراه با شناخت قبول دارم حالا میخواد ابتداش دوستی باشه یا از طریق معرف.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ازدواج غیرسنتی ، احساسیه و تحت تاثر هورمونای جن.سی ... واسه همین عقل توش خیلی دخیل نیست...  ...

دقیقاااا

من نمیگم همه ازدواج غیر متعارفا بدن

همه سنتی ها هم خوب نیستن باید با عقل باشه نه احساس

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دختر پسری که چشم و گوش بسته بودن وقتی ازدواج کنن عاشق هم میشن اصن عقد و که بخونن تو عاشق دشم ...

حرفتون درسته

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نه گلم توهین رو با توهین جواب دادن شخصیت خود ادم رو زیر سوال میبره امان جواب دادن بدون توهین هم هست، ...

دوستی مگه اینکه یکی دوتا نه صدتا

بریزن تو خیابون حالا این نشد یکی دیگه

دیدم که میگماااااا

از نزدیک جوری بود آخرش با دوست پسرش ازدواج کرد همون دوست پسرش گفت من بهت اعتماد ندارم بریم پزشکی قانونی ببینم دختری یا نه..

نه تو دوستی هم همه چی معلوم نمیشه همونجور که تو سنتی باز بعضی چیزا معلوم نیست

همین شخصی که میگم همش دنبال پسرا پولدار خونه اش کجا ماشینش چی باشه

بعد ازدواج معلوم شد سوناتا آخرین مدل اقا به نام مادرشونه

حتی خونه ای هم که خریدن بنام مادرش زدن نه پسره با اینکه تک فرزند پسره و خانواده پولدار و هنوز بعد 6 سال ازدواج آقا عرصه سرکار رفتن نداره و خرجشونو پدرشوهرش میده وازطرفیم خانم دوجا سرکار میره

من اگر پسر بودم حتما دختری رو انتخاب میکردم که روخش باکره باشه ن دختری که عشق و محبت مورد نیازشو با ...

هرزه ترین پسرها هم، برای ازدواج دنبال پاک ترین دخترهان

دیدم پسری که هر ماه بایه دختر لود و توی بغل یه دختر، موقع ازدواج رفت یه دختر چادری و نجیب رو گرفت

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نه گلم توهین رو با توهین جواب دادن شخصیت خود ادم رو زیر سوال میبره امکان جواب دادن بدون توهین هم هست ...

بعضی وقتا برای ادب کردن بعضی افراد باید مثل خودشون رفتار کرد چون اگه قرار بود درست جواب بشنوه هیچ وقت نظرشو با این لحن بد و توهین آمیز نمینوشت

هرزه ترین پسرها هم، برای ازدواج دنبال پاک ترین دخترهان دیدم پسری که هر ماه بایه دختر لود و توی بغل ...

چون هر پسری میدونه که اگه تو بغل منه از کجا معلوم قبلا برا بقیه نبوده از کجا معلومه دختره از کجا معلوم بعد ازدواج از این کارا نکنه 

چون هر پسری میدونه که اگه تو بغل منه از کجا معلوم قبلا برا بقیه نبوده از کجا معلومه دختره از کجا معل ...

دقیقا

یه نمونه از ازدواج غیر متعارف گفتم که مال فامیل نزدیکمونه که همزمان بامن بود

یکی دیگش که نمونه خوبشه دخترخالمه که باوجود مخالفت های زیاد با دوست پسرش ازدواج کرد و خداراشکر بهترین زندگیو داره و الان بعد 12 سال میبینشون انگار تازه عروس و دامادن

درکنارش تو فامیل هم سنتی خوب داریم هم بد

قربون خواهر مهربونم بشم دستت رو میبوسم عزیزم😍❤

کاری نکردم عزیزم خدانکنه😚😗

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼