2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 146 پست
سنتی واسه بی عرضه هاس 

شرمنده تو خیابون نیافتادیم دنبال شوهر کردن..خانواده امون اینجوری یادمون ندادن که هرزه باشیم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
به نظرم دختر پسری که چشم و گوش بسته بودن وقتی ازدواج کنن عاشق هم میشن اصن عقد و که بخونن تو عاشق دشم ...

گلم اونها اگرم ناراضی بودن چاره ای جز موندن زیر یک سقف نداشتن،شعار چی بود زن با لباس سفید میره خون بخت با کفن میاد بیرون،پس اون معیار خوشبخت بودن زوجهای اون زمان نیست ، و در ضمن روشی که برای افراد ۷۰ سال پیش جواب میداده بر افراد جامعه امروز که پیچیدگیهای بیشتر دارن و تفاوتهای تربیتی بیشتر هست و شخصیتها مستقل تر شده جواب نمیده.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما دختری که قبل همسرش دوس پسر داشته دیگه به راحتی نمیتونه عاشق بشه اعتماد کنه به عبارتی اون دختر روحش باکره نیس 

و حتا کسایی که قبل ازدواج دوستن بعد ازدواج میکنن بعد ازدواج سر هر چیز بیخودی گذشته و رو یاد هم میارن و باعث دلسردی میشه یا حتا پسر امکان داره فک کنه که اگه اون زمان خانوادش و پیچونده بود که با من باشه الانم میتونه همین کار رو با من بکنه توهم خیانت! 

اونایی ک سنتی ازدواج کردن خیلی حرفم براشون سنگین بود چون خودشونم ته دلشون به حرفم ایمان دارن . 

نه اصلا تو حتما بی عرضه و ناتوانی که کسی نمیاد خواستگاریت از زور حسادتت میگی نه واسه کسانی که مدام خواستگار داشتن و سنتی ازدواج کردن

الان چقدر از ازدواج دوست دختر و پسری هم به طلاق میرسه

چرا افرادیکه ازدواج سنتی داشتن دارن حرف اون شخص رو بی فرهنگی میخونن ولی خودشون راحت افرادیکه به روش دیگه ازدواج کردن رو تحقییر میکنن و توهین میکنن بهشون!!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
گلم اونها اگرم ناراضی بودن چاره ای جز موندن زیر یک سقف نداشتن،شعار چی بود زن با لباس سفید میره خون ب ...

عزیزم درسته دوره زمانه مدرنیته شده همونجور هم ازدواج سنتی الانم به دوره خودش تغییرات خودشو کرده مدت زمان آشنایی بیشتره

زیر نظر خانواده بیرون میرن مکان های مختلف حتی مهمونی های مختلف باهم میرن حتی ماداشتیم با خانواده مسافرت دو یا سه روزه رفتن تا همو بیشتر بشناسن از اون نظر که میگن طرفو میتونی تو مسافرت بشناسی بهترین دوره آشنایی 3 تا 6 ماه مثل من 3ماه ونیم شد

چرا افرادیکه ازدواج سنتی داشتن دارن حرف اون شخص رو بی فرهنگی میخونن ولی خودشون راحت افرادیکه به روش ...

نه ما تحقیر نکردیم کسیکه توهین میکنه توهین باید بهش بشه.

ازدواج غیرسنتی ، احساسیه و تحت تاثر هورمونای جن.سی ...

واسه همین عقل توش خیلی دخیل نیست... 

عشق هم ثمره عقله.

همه ازدواج های سنتی هم عاقلانه و سنجیده نیستن.

همه چی باید حد و مرز و حریم خودشو داشته باشه و به روابط غیرمتعارف کشیده نشه. از طرفی ام کورکورانه و چشم بسته نباشه.

چیزی که من تا الان دیدم کیفیت ازدواج های سنتی یه سر و گردن بالاتر از غیر سنتی بوده ازدواج های خواستگاری معمولا داماد یا کار خیلی خوبی داشته یا خانواده خیلی حسابی یا تحصیلات قابل قبولی ولی ازدواج بر مبنای دوستی معمولا دختر خانم سطحش بالاتر بوده انگار احشاساتشون در گذر زمان خیلی تحت تاثیر قرار گرفته همین که ارتباطشون با ازدواج سفت و محکم شده نقاط منفی طرف و نمی بینن انگار نمی دونم فلسفه اش دقیقا چیه ولی مخصو۱ا تو سالهای اخیر به شدت این مسئله اطرافم مشهود بوده