2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 146 پست

به نظرم باهاش ازدواج کنی بعد عاشقش بشی خیلی بهتره تا اینکه عاشقش بشی و ازدواج کنی چون چن درصد احتمال داره عاشقشی ولی اصلا بهش نرسی و دوم اینکه اونایی که اول عاشق هم میشن بعد ازدواج به شدت از هم دور میشن خیلی دیدم که میگم من ترجیح میدم اول ازدواج کنم بعد عاشقش بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه قراره کسی سنتی ازدواج کنه باید خیلی دقت و آمد کنه تا شناخت بدست بیاره..چون تو ازدواج سنتی همه در شیک ترین و مودب ترین و بهترین حالتشون خودشونو نشون میدن..من با دوستی ازدواج کردم..مشکلاتی داشتم و دارم ولی خود شوهرم ارزششو داشت

به نظرم باهاش ازدواج کنی بعد عاشقش بشی خیلی بهتره تا اینکه عاشقش بشی و ازدواج کنی چون چن درصد احتمال ...

اگر ازدواج کردند و عاشق نشدن چی،تکلیفشون چیه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ای جونم ایشالا موفق باشی عزیزدلم. من ن بابا سیب زمینی سرخ کرده ندارم خخخخ 😜😜😜 اگ نزدیک بودی حتم ...

وااااای عزیزم😘😘😘😘

چقدر مهربون

ایشالله توهم موفق و خوشبخت باشی

گر آخرین فریب تو ای زندگی نبود....اینک هزار بار رها کرده بودمت😭😭😭

شعار

عاقلانه انتخاب کن

عاشقانه زندگی کن

رو فراموش نکنین

موارد متعدد همینجا از عشق اولیه و تنفر و طلاق اخر گفتن

ازدواج سنتی، که تحت نظر بزرگترها همو بشناسن، میتونه بهترین شکل باشه.

انتخاب عاقلانه، باعث میشه عشق کم کم بوجود بیاد و پررنگ بشه

اما متاسفانه عکسش، عشق کر و کور میکنه، بعد ازدواج عشق فروکش میکنه و عقل میاد، عشق میشه تنفر

غیر اینکه گاهی این دوستی قبل منجر به رابطه نامشروع و ... میشه و کلی عذاب وجدان

ما سنتی ازدواج کردیم، عاقلانه.خیلی هم راضیم

بیشتر وجدانم راحته که قبل همسرم، هیچ دوست جنس مخالف نداشتم و بقولی اولین ها رو باهم تجربه کردیم.

خدا قسمت همه مجردها بکنه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

سنتی و ی مدت اشنایی ک خانواده ها هم درجریان باشن.  بنظرم سنتی دوامش بیشتره حداقل منکه اینجوری دیدم.اینجا هم کم داستان عشق و عاشقی نداشیم ک منجر ب طلاق شده باشه.

خدایا به امید تو
این که آره ولی خب خیلیا تظاهره

من خودم رو مثال ميزنم كه نامزدم سه هفته قبل عروسيم ول كرد رفت ، سنتى هم بود ، يه سال هم در ارتباط بوديم خانوادگى ، ولى ول كرد رفت ! هميشه ميگم خدارو شكر عقد نبودم ، واقعاً تا اون لحظه اى كه بره هيچى ازشون نديده بودم ، يه دفعه رو كردن همه چيزو ، واسه همين نظرم اينه ارتباط مهمه بلاخره باز شانس بيشتره كه ادم ازدواج نكنه و قبل ازدواج متوجه يه سرى مسائل بشه

من خودم رو مثال ميزنم كه نامزدم سه هفته قبل عروسيم ول كرد رفت ، سنتى هم بود ، يه سال هم در ارتباط بو ...

ببین میگم سنتی در صورتی ک خانواده ها به صورت کامل همو بشناسن مراحل اشنایی طی بشه ...من خودم چند وقت نامزد بودیم گفتیم همو میشناسیم ولی نشناخته بودیم عقد بودیم گفتیم آره دیگه ما اخلاق هم دستمون اومده ولی اینطور نبود الان  که زیر ی سقفیم داریم اخلاقای همو دوستمون میاد

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
اگر ازدواج کردند و عاشق نشدن چی،تکلیفشون چیه

به نظرم دختر پسری که چشم و گوش بسته بودن وقتی ازدواج کنن عاشق هم میشن اصن عقد و که بخونن تو عاشق دشمنت هم میشی. مگه زمان پدربزرگ مادربزرگا این کارا بود؟پنجا سالم با هم زندگی کردن عاشقانه الان دو روز نشده عقدن همش دعوا همش تهدید به طلاق