2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقه رو لو دادید 

دیگه از امشب  کسی نمی تونه اونجا نامزد  بازی کنه😁🤪

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

این دیگه چ سوالیه!!!!!!!!!!!

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شیان کجاس😐😐

تهران هس

اما سوالش بنظرم مضحکه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
تهران هس اما سوالش بنظرم مضحکه

عه چرا من نرفتم پس ببینم کجاس😤😤😤😤😤

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
معلومه خاطرات داشتی اونجا😅😅😂😂

اتفاقا ب فکر خاطرات کسایی ام ک  دیگه نمی تونن اونجا برن 😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی توی شرق و شمال شرق تهران کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.