2777
2789
عنوان

امر خیره😁😁

195 بازدید | 11 پست

آقااااااااااااااا بیاین حاجتم امر خیریه دعا کنید از ته دل.برا خودتون میگما 😁شیرینی و یه عروسی میوفتید دیگه 😁😁😁(التماس دعا دارم منتم میزارم 😁😁)دیگه هر گلی زدید به سر خودتون زدید 😁😁😁😁آقا هرکی لایک کنه یا کامنتم بزاره من براش صلوات میفرستم 😍😍😍😍😍😍😍

(کسی از شوخیام ناراحت نشه ها )😍😍😍😍😍قربون خودتونو دعاهاتونو دلای پاکتون 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شیرینیشا چجوری میرسونی به دستمون؟

😂😂😂😂😂باو یه تعارف زدما تعارف اومد نیومد داره😂😂😂هیچی منم بعدش کلی برای شما دعا میکنم 

خوشبخت بشی و تمام مراحل از آشنایی تا عروسی به بهترین شکل وباب میلت باشه ،در ضمن خوش به حالت دعا کن منم سروسامان بگیرم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
خوشبخت بشی و تمام مراحل از آشنایی تا عروسی به بهترین شکل وباب میلت باشه ،در ضمن خوش به حالت دعا کن م ...

من که هنو نرسیدم که دعا دارم میکنم که برسم حاجتم امر خیریه 😂عزیزم من روزی ۱۰۰۰۰ بار با خدا دعوام میشه اما بازم میرم سمتش میگم بیا آشتی کنیم باو غیر تو کسی رو ندارم که قهر کنم کجا برم ؟😂توم امیدت به خدا باشه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍انشا... خدا بهترینا رو بهترینارو بزاره سر راهت به زودی زود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز