2777
2789
عنوان

کیست دارم؟😭

150 بازدید | 11 پست

کمرم و زیر شکمم خیلی درد میکنه ازمایش دادم عفونت ادراری دارم گاهی دردم خیلی شدید میشه وتیر میکشه حدود دوهفته اس امپول و قرص ها هم تاثیری نداره مادرمم اهمیت نمیده میگه عفونته 

ایا کیسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تب لرز نه ولی یکم تب دارم تکرار ادرار و بی اختیاری ادرارم دارم 

برو ازمایش ادراربده سونوگرافیم بده از نشونهانمیتونی تشخیص بدی فقط زود درمان کن

.                             

برو ازمایش ادراربده سونوگرافیم بده از نشونهانمیتونی تشخیص بدی فقط زود درمان کن

اخه تو ازامیش ادرار فقط عفونت تشخیص داده شده امکان کیست هست؟اخه من چهارده سالمه و تو خانوادمون سابقه نداشتیم 

اخه تو ازامیش ادرار فقط عفونت تشخیص داده شده امکان کیست هست؟اخه من چهارده سالمه و تو خانوادمون سابقه ...

کیستو باید سونو تشخیص بده تو ازمایش معلوم نمیشه رو چه حساب میگی کیست داری???دارو مصرف کردی?

.                             

داروی تحریک تخمدان خوردی?بااین نشونها احتمالش هست ک کیست باشه منم تخمدانم دردمیکرد میزدبه پهلو کمرم شبو نمیتونستم بخابم رفتم سونو گفت کیست 5سانتی داری

.                             

کیستو باید سونو تشخیص بده تو ازمایش معلوم نمیشه رو چه حساب میگی کیست داری???دارو مصرف کردی?

اره بابا دوهفته اس دارم دارو میخورم (نیتروفورانتوئین) چندتا امپولم زدم