2777
2789
عنوان

خاطرات یلدایی

1063 بازدید | 23 پست

از یلداتون وپذیراییهاتون عکس بذارین

خاطره تعریف کنین

فقط آه وناله وناراحتی تواین تاپیک ممنوع🅾

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخخ ما اصلا یلدایی نداریم حالا بعضی ها میرن پیش پدر و مادربزرگا شب نشینی میکنن

شما چرا نمیرید عزیز؟؟؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

خاطره بنده از یلدا

به نام خدا یلدا تولدمه خیلی هم خوب

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خاطره بنده از یلدا به نام خدا یلدا تولدمه خیلی هم خوب

یلدا سالگرد ازدواجمه 😍😍

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

یلدا سالگرد ازدواجمه 😍😍

خیلی عالی. مبارررکه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خیلی عالی. مبارررکه

سلامت باشی عزیزم 

یلدایی ها تولدمون مباااااااارررررررررررررک

بدترین خاطرم پارسال بود

واس خواهرشوهرم قرار بود یلدایی بیارن

کلی میوه و اجیل تزیین شده بعلاوه انگشتر و دستبند خوشگل آوردن ولی برای من که سال قبلش نامزد بودم و اولین یلداییم بود برام هییییچی نیاوردن فقط شوهرم زنگید بیا خونمون من رفتم کادو هم یه تیشرت تابستونه دادن😑 

حالا که واس خواهرشوهرم اینهمه وسیله و طلا اوردن شوهرم همونجا به مادرش گفت چرا واس الی این کارا رو نکردین خیلی راحت گفت ما رسم نداریم خواهرشم گفت خودت میخاسی براش طلا بخری که شوهرمم در جواب گفت من بلد نبودم نمیدونستم شماها باید حداقل بهم میگفتین که لال شدن!   دلم شکست باردارم بودم پارسال

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

ما پارسال شب یلدا تو هواپیما بودیم داشتیم برمیگشتیم تهران شبشم رفتیم خونه بابابزرگم یادش بخیر به شوهرم میگم پارسال کجا بودیم امسال کجا میریم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼