2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده

71 بازدید | 5 پست

بچه ها من آخرین بار ۱۰ آبان پری شدم،دیروز بی بی چکم مثبت شد،امروز ظهر دلدرد شدید گرفتم و یکم خونریزی داشتم،رفتم دکتر،برام ازمایش تیتر نوشت که ۱۲۵۷ بود،دکتر گفت خوبه ولی گفت احتمال سقط هست و شیاف پروژسترون و آمپول به مدت ۱۰ روز داد و گفت استراحت مطلق،حالا من خیلی میترسم که تا اخر بارداری استراحت مطلق باشم چون اصلا شرایطشو ندارم،گفت اگه نمیخوایش فردا برو سونو که ببینم ساک حاملگی تشکیل شده یا نه،اگه نشده باشه خودش سقط میشه

دلم یه نی نی سالم میخواد،خدایا یعنی میشه منم مامان بشم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا یعنی چی نمیخایش شیاف دادن که جای بجه محکم بشه سه ماه اول باید خیلی مواظب باشی بعد بچه جاش سفت ...

اخه گفت ممکنه تا اخر استراحت مطلق شی،من شرایطشو ندارم،چرا دعوا داری شما؟؟ هرکس یه شرایطی داره

خیلیا با خونریزی بارداریشون رو به پابان رسوندن..همکار منم اینطوری با شیاف بچه رو نگه داشت مدت کوتاهی ...

میترسم،میگم نکنه ماه های بعد سقط شه اونوقت دیگه خیلی وحشتناکه