2777
2789
عنوان

شب چله ندارم

387 بازدید | 20 پست

من یه ساله عقد کردم پارسال شب چله چون مادربزرگ و‌پدربزرگ همسرم باهم فوت شدند عزادار بودن و جشن شب چله نگرفتم بجاش پدرشوهرم برام هدیه گوشی داد...امسال هم قرار بود شب چله داشته باشم که پدرشوهرم گفت من رسم و رسوماتی نیستم تو هم پالتو و کفش زیاد داری بجاش تو لوازم جهزیه هرچی لازم داشتی بگو برات بخرم...منم پذیرفتم بنظر فکر خوبی بود، بعد دیشب گفتن پول وسایلی‌که میخوام برات بخرم رو میریزم به حسابت که هم تا موقع عروس سودشو بگیری هم اونموقع وسایل جدید و به روز بگیری از الان قدیمی میشه...

اما من ناراحتم که چرا جشن شب چله ندارم تا الان هیچ جشنی ندارم نمیدونم ناراحتیم بجاس یا از این حرفای خاله زنکیه !؟

تعداد رای : 25
نظرسنجی
آره
1
4%
نه
6
24%
اهمیتی نداره
18
72%
لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بین خودت و نامزدت خوشگذرونی کنین مثلا برین رستوران کافی شاپ خلاصه برا خودتون چله بگیرین

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

دستشون درد نکنه...فهمیده ان پس...

میخای دلت نگیره ب همسرت بگو یه هدیه کوچیک‌ خودت برام بگیر دوس دارم یادگاری از این شب داشته باشم همیشه..حتا یه شاخه گل...یه کارت پستال یه عطر....ازین چیزا

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
خيلي هم باشعوره پدرشوهرت عزيزم بيخودي دنبال بهونه نباش

ممنون عزیزم 

نه دنبال بهونه نیستم امابعضیا میگن باید برات ارزش قائل بشن وجشن بگیرن و لباس و طلابیارن

در شهر ما اصلا این کارا رسم نیست ولی اهمیتی هم نداره با همسرت دوتایی برین یه جایی خوش باشین

کدوم شهرید؟ 

کاش اینجاهم رسم نبود