2777
2789
عنوان

درد دل ! راه حل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست
جالب اینجاس که میگم بریم‌پیش مشاور میگه من خودم از مشاور پرسیدم گفته اشکال نداره ....

شما اول تنها برید بعد با ایشون برید 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم که با خواستن از سرش نمیفته 

اینکه بهش بگی نگاه نکن اونم بگه چشم

باید دنبال یک روش باسیاست و درست باشی...

من خودم نمیدونم راه درست چیه

ولی حس میکنم شاید اگر خونسرد باشی و با هم ببینید بهتر باشه...

یعنی جوری نباشه که شما بهش گیر بدید که از شما دوری کنه بعد تنهایی بخاد لذت ببره..

سعی کن حتی اگر برات سخت و غیرقابل هضم هست بازم بزار دو تایی باهم باشید...

بازم بهتره از یک مشاوره کمک بگیری

منم میگم که اصلا عادی نیست ....آخه من خودم زیبایی ظاهری زیاد دارم پوستم خیلی سفیده اندامم پره ...هر ...

منم مثل تو عزیزم😞 کاش از سرشون بیافته دیگه اصلن دلم نمیخاد باهاش رابطه داشته باشم

البته شوهرم فکر میکنه من نمیدونم نگاه میکنه

همیشه هم قبل ک میخایم رابطه داشته باشیم در حد دو دقیقه نگاه میکنه همین

ازوقتی تلگرامو قط کردن وهمه توربو وسایفون  نصب کردن یه عکسایی خوبخود میادکه نباید...عادی شده برای همه.ولی من ب همسرم گفتم اگه یوقت نگاه کنی ..منم میرم دنبال این چیزا..اونم قسم خوردکه عمدانگاه نکنه..

توهم یه مقدار عکیس مستهجن هم زن و هم مرد از نت دربیار بگو بیا باهم نگاه کنیم وقتی ببینه تو مال مردها ...

نه اصلا ....از رو نمیره مسلما .....بش میگم من حاااالم بهم میخوره حتی به اندام یه مرد دیگه فکر کنم

من ك شوهر ندارم اما سوالم از زن و شوهرا اينه ك واقعا با هم ميشينن نگاه كنن؟؟؟

واقعا چقدددددر کسی میتونه مریض باشه خدااااااا....چی آفریده این خدا ....چطور یه انسان سالم میتونه همچین کاری کنه

فکر نکنم گمتوجه اشتباه بشه شوهر من که میگه تو خیلی سخت میگیری به من اعتماد نداری من به تو اعتماد دار ...

ببخشید اما فقط میتونم بگم شوهرت

هیکله وارده . غیرته یوخده

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
ببخشید اما فقط میتونم بگم شوهرت هیکله وارده . غیرته یوخده

نگو به اندازه کافی خودم دلم گرفته هست ازش 

میگه اینا فیلمه فقط هم من میدونم هم تو فقط بیا واس شروع نگاه کنیم

اما اون بخواد با نگاه به یه زنه دیگه بیاد سمتم من خورد میشم حتی روم نمیشه بهش بگم من عداب میکشم تو بدن یه زن دیگرو ببینی نمیدونم چجوری بهش بفهمونم

نگو به اندازه کافی خودم دلم گرفته هست ازش  میگه اینا فیلمه فقط هم من میدونم هم تو فقط بیا واس ...

الهی بمیرم چقدر سخت 

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت