2777
2789
عنوان

سرگذشت دلیناز

560 بازدید | 21 پست

بچه ها من الان تازه داشتم میخوندمش که وسطش تاپیکش تعطیل شد مغزم درگیر شده .بعد از اینکه سپهر بهش گفته میخوام برم و سامان براش حلقه خریده چیا شده؟؟؟؟ میگین منو ازین سردرگمی درارین؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد حلقه اورد یه مدت باش بد شد بعد دلینازو تهدید کرد بقیش نخوندم  

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

برو تاپیک قبلیاشون بخون اصلا تو هر تاپیک یه چیز گفته معلوم نیست دقیقا چی شده. بنظرمن درگیرش نشو چون بیشتر مثل داستان بود

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بعد حلقه اورد یه مدت باش بد شد بعد دلینازو تهدید کرد بقیش نخوندم    

مگه نگفته بود زنگ زدم به یه دختری ک خواسته باسامان نامزد کنه .بخاطر همون حلقه رو کوبوند تو صورتش؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

هیچی دیگه سپهر ترکش کرد.سامان پدر سوخته هم چون عقده سپهروداشته بازیش داده.ازش عکس و فیلم گرفته و تهدیدش کرد که اگه باهام نباشی عکساتو پخش میکنم. قصد ازدواج هم نداشت.تا اینکه تو ی رابطه کثیف (زناااااا) قسمتی از بکاراش میره.(خاک تو سر جفتشون.این تو دلم مونده بود) بعدم نیره که خودشو جلو سامان بکشه.بقیشو من نخوندم

چرا تعطیلش کردن چی توش داشت مگه؟؟؟؟؟ همه مثه من توو خماری موندن که. پس از جفتشون جدا میشه؟؟ اون پسره هم میره از ایران؟؟ چقدر بده نصفه نیمه مغزه آدم درگیر میمونه!😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سپهر همش میرفت میومد این دختره هم عاشق سپهر بود سامانو گذاشته بود تو آب نمک.بعد سامان سپهرو دختره رو دید قهرو دعوا بعد سپهر رفت خارج.سمان گفت بخشیدمت و خواستگاری ولی بعد یه مدت سامان خیانت کرد.گفت تلافی کردم تو باید باهام بخوابی و کلی عکس و فیلم حین رابطه از دختره ضبط کرد.بعد رابطه داشتن ولی دختره بک... خیلی اسیب ندید.بعد سامان گفت برو پی زندگیت ولی دختره رفت جلو سامان رگشو زد ولی کم بود نمرد.بعدش کات فور اور.بعد سامان معتاد شد الانم دختره با یه پسر خررررررپول که سه تاماشین بالای 200 میلیون داره نامزده و خیلی خوشبخته.پدرو مادر پسره فوت شدن و خواهرای پسره همه دکتر و مهندس.

قصه ی ما به سررسید ولی ما در حسرت عکس سامان و سپهر سوختیم

سامان براش حلقه میخره بعد چند وقت دوباره سپهر بر میگرده اینم ب سامان پا نمیداده بعد سپهر بهش زنگ میزنه میرن سر قرار بعد چند بار قرارسامان میبنتشون دیگه از اون ب بعد سامان لج میکنه ولی بروز نمیداده تا اینکه دوسال میگذره خوش خورم بودن سامان خودلیناز تا روزی که سامان ب دلیناز خیانت میکنه دیگه همه چی رو میشه که سامان داشته دیلناز سرکار میگذاشته اخرشم جدا میشن هرکس میره پی زندگیش دلینازم نامزد میکنه