2777
2789
عنوان

مامانا کمک😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم لاغره،،ولی اصلا نمیبرمش دکتر چون وزن گیری بچه ها متفاوته،،خداروشکر که سالمه همین مهمه

وای من مشکلی با لاغریش ندارم...فقط وزن گیریش داغونم کرده

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
حتما یه راهی داره نگران نباش 

انشاالله..میدونی چیە خانومی.دخترم وزن تولدش 3500 بود،بعد چهاردە روزش بود بردمش بهداشت،شدە بود 4500 خانوم بهداشت تعجب کردە بود بایر خودم انقدر وزن گرفتە....ولی بعدش دچار این ریفلاکس نعلتی شد و وزن گیریش افتضاح شد😔

انشاالله..میدونی چیە خانومی.دخترم وزن تولدش 3500 بود،بعد چهاردە روزش بود بردمش بهداشت،شدە بود 4500 خ ...

پسر من تو ۶ ماهگی تا ۸ ماهگی بخاطر غذایی که میدادم وزنگیری خوبی نداشت چون شیر کم میدادم غذا زیاد بعد فهمیدم اشتباه کردم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
پسر من تو ۶ ماهگی تا ۸ ماهگی بخاطر غذایی که میدادم وزنگیری خوبی نداشت چون شیر کم میدادم غذا زیاد بعد ...

ببخشید تقریبا چند وعدە غذا و شیر میدادین؟؟؟

میتونم بگم در بیست و چهار ساعت 9 یا 10 بار شیر میخوره،تو خواب ده دقیقه میخوره ولی تو بیداری همش پنج ...

من برای همین که دخترم مثل بچه شما شیر میخورد، بهش شیشه دادم، از ۵ ماهگی، بعد از دوهفته دیگه سینه رو نگرفت. الان تازه ۵ و نیمه ماهشه و دیگه از شیر گرفته شده. ولی من راضی ام. چون سینه اصلا خوب نمیخورد. شیشه رو بهتر میگیره

من برای همین که دخترم مثل بچه شما شیر میخورد، بهش شیشه دادم، از ۵ ماهگی، بعد از دوهفته دیگه سینه رو ...

من اوایلا خیلی افتضاح بود شیر خوردنش،ولی هر کاری کردم شیر خشک نخورد ک نخورد....حتا با قطره چکان بهش میدادم ولی نمیخورد