2777
2789
عنوان

مامانا کمک😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 53 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم زیر بچه زیر یک سال فقط وفقط با شیر وزن میگیره شیر مناسب شرایط بچت رو بهش میدی؟ 

میتونم بگم در بیست و چهار ساعت 9 یا 10 بار شیر میخوره،تو خواب ده دقیقه میخوره ولی تو بیداری همش پنج دقیقه....و چهار وعدە غذا بهش میدم

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
والا من خودم لیدی میل میخورم ند روزه...تو خواب بهش شیر میدم،گاهی تو بیداریم میخورە...در کل سنگ تمام ...

حتما مثل دختر منه، بیخیال، ما تلاشمونو میکنیم، هر چی خدا بخواد

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
حتما مثل دختر منه، بیخیال، ما تلاشمونو میکنیم، هر چی خدا بخواد

شما دخترتونو بردین دکتر؟؟الان دخترت چند وقتشه؟الان وزن میگیره یا نه؟

من یکی دار دیوانه میشم😔😭

پسرمنم ده ماهشه وزن گیریش اصلا خوب نیست ولی خیییییلی بازیگوشه،آرد سنجد امتحان کردم یکم بهتر شده  ...

ببخشید وزنش چنده پسرتون؟

شیر خشک نمیدی برای ریفلاکسش یا داروی ریفلاکس

چرا از بیست روزگی داروی ریفلکس استفاده میکنه،چند بار واسش شیر گرفتم و چند نوعشو نمیخوره...شیر خشک اپتامیل اچ ا واسش گرفتم،حتا با قطره چکانم نمیخوره

من که یکسره دکترم، از انواع متخصص اطفال بگیر تا فوق تخصص غدد الان دو سال و 5 ماهشه و همش 10 کیلو

وای دختر شما هم وزن گیریش خوب نیست😔

چرا از بیست روزگی داروی ریفلکس استفاده میکنه،چند بار واسش شیر گرفتم و چند نوعشو نمیخوره...شیر خشک اپ ...

معمولا بچه های ریفلاکسی باید شیر خشک مخصوصشون رو بخورند شاید به این خاطر وزن نگرفت عزیزم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
معمولا بچه های ریفلاکسی باید شیر خشک مخصوصشون رو بخورند شاید به این خاطر وزن نگرفت عزیزم

تا شش ماهگی خوب بود وزن گیریش....شیر خشک ریفلاکسی واسش گرفتم،مزه ش تلخە نمیخورە😔

تا شش ماهگی خوب بود وزن گیریش....شیر خشک ریفلاکسی واسش گرفتم،مزه ش تلخە نمیخورە😔

ازیه دکتر مشورت بگیری خوبه چون وزنگیری باید داشته باشه دو ماه زیاد برای استوپ کردن وزنش 

عاشق ۲ تا دخترام هستم