2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

101 بازدید | 14 پست

برا آینده بچه هاتون چه تدبیری اندیشیدید ؟(منظورم حسابی ,بیمه ای ,طلایی چیزیه )

منو راهنمایی کنید ..پسرم سه سالشه . هر چی پس انداز میکنم واسش یه جا خرجش میکنیم . میخوام یه چیزی باشه که نتونیم بش دست بزنیم خودمون و براش بمونه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بچه نداریم هنوز یعنی الان هشت هفته باردارم،شوهرم میگه ی ملکی بگیریم بعدا دست بچه رو بگیره

اونقد پول نداریم . میخوام کم کم جمع کنم . چون پس انداز میتونم کنم ولی یه جا که خرج بالا میاد روش حساب میکنیم

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
اونقد پول نداریم . میخوام کم کم جمع کنم . چون پس انداز میتونم کنم ولی یه جا که خرج بالا میاد روش حسا ...

طلا بگیرین بهتره،من ی چند وقت پیش شروع کردم.طلاهای بدون اجرت میگیرم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
طلا بدون اجرت همه طلافروشیا دارن؟ فرقش چیه؟میشه طلاهای عروسیمو بدون اجرت بگیرم😯

اره.تهران خواهر میگفت بازار طلا ی سری سرویس نو دارن که مثلا مال چند سال پیشه اصطلاحا میگن از مد افتاده.دستمزد نمیگیرن.بدون اجرت میشه.ولی شهر ما طلای صد سال پیش رو هم که تو ویترین مونده انلاین حساب میکنن

کرمان

اونورا که مهد طلاست.بگردی پیدا میشه.خواهرم ب مت گفت بیا زنجان سرویستو بدون اجرت بگیر.دلمذمیخواست برم واسه صرفه جویی ولی مادر شوهرم نذاشت گفت بهمون میخندن.گفتم بابا کی میخواد بفهمه،خندید و گفت شاید من سوتی دادم.

عزیزم فرقشون چند تومنه؟

،تو ی سرویس مثلا ۴۰گرمی ،یک و نیم تومن لااقل اختلاف قیمت هست.الان طلا سیصدو چهله با اجرت میشه ۴۵۰،۵۰۰ .

ولی بدون اجرت رو همون سیصدو چهل حساب میکنن نهایت هر گرم پنج تومن ازت بگیرن