2777
2789
عنوان

مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟

190 بازدید | 19 پست

امروز دلم خیلی گرفته. هرچقدر بیشتر کار میکنیم و بیشتر میدوییم کمتر می رسیم. البته مشکل حادی ندارم اما یه عالمه ارزوی دست نیافتنی دارم همشونم بخاطر وضع مالیمون بوده. اخیرا خونه خریدیم   خداروشکر تا به امروز محتاج کسی نشدیم اما تا کی بخور و نمیر اخه؟  بازم اینا هیچی همش میگم خدایا شکرت که همه سالمیم درمونده دوا و دکتر نیستیم.  وضع مالی پدرمم دو سه سالیه خیلی خراب شده... از عرش به فرش رسیدن خیلی بده.. نه اینکه خیلی پولدار بوده باشیم اما متوسط رو به بالا بودیم...

حالا همیشه فکر میکنم هرکسی پولداره خیلی زندگیش خوبه چون نمیتونم تو مشکلات پدرم کمکی کنم حس میکنم همه ی بدبختیا توی بی پولیه

بعضی وقتا میگم خدایا ینی یپولدارا هم مشکل دارن؟؟؟ یا فقط بدبختیا برای ماست   بچه ها واقعا کسی هست که تو زندگیش هیچ غمی نداشته باشه؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی یه دردی داره عزیزم. پولدارا هم‌مسکلات خودسونو دارن.‌من درکت میکنم‌چون پدرمم دچار مشکل شد. کارخونه داشت ولی ورشکست شد و مدتها اوضاع خیلی بد داشتن.‌الهی تن آدم سالم باشه ، پول میاد و میره. دل باید خوش باشه

آرزوی خیلی هاست  خونه خریدن 

خدا رو شکر ک  شما خریدید  و اگر تحت فشارید  برای  بدست آوردن یه چیز با ارزش بوده ....

انشاالله خدا ب روزی مون برکت بده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ان‌شاالله مشکلتون بر طرف شه.

همه مشکل دارن.

ما تو‌جایی ک زندگی میکنیم همه فکر میکنن ک ما خییییلی پولداریم،و‌پدرشوهرم بهمون خییلی میرسه،ولی اینطور نیست،زندگیم خوبه ولی من دوست دارم ازینم بهتر باشه.پدرشوهرمم اینام اگه کمکی میکنن از اون ور خیلی اذیت میکنن و شوهرمو حرص میدن.میگم کاشاصن کمک نمیدادن انقدرم اذیتمون نمیکردن. 😢😢😢😢😢😢

تازه خوبه عزیزم شما مستأجر نیستی ما هم مستأجریم هم کلی بیچارگی داریم هیچی پول نداریم فقط اندازه مواد غذایی که مثل تخم مرغ سیب زمینی حبوبات بخدا خیلی برامون سخت میگذره منکه هیچی برای خودم نمیخرم حتی یک جوراب برای خودم نخریدم چند ساعت پیش داشتم گریه میکردم به بدبختی خودم شوهرم که داغون شده باورکن چند روز پیش آرزوی مرگ کردم لعنت به این زندگی😢😢😢😢😢😢😢😢 

خوب عزیزم به این فکرکن خونه دارین سرپناه دارین له فکراومایی باش که سن بالاهستن خونه ندارن کم کم انشالاخداکمکتون میکنه ماهم ماشینمون فروختیم خونه خریدیم میگم خداروشکر خونه داریم مهمتره انشالابعدماشینم میخریم شماهم وام بگیرید کم کم همه چیزبگیرید

هرکسی یه دردی داره عزیزم. پولدارا هم‌مسکلات خودسونو دارن.‌من درکت میکنم‌چون پدرمم دچار مشکل شد. کارخ ...

خیلی غصه میخورم براشون اما نمیتونم کاری بکنم عذاب میکشم. بحد خودمون میخوریم میگردیم سفر های کوتاه میریم اما زندگی پدر و مادرم همه چی رو زهر کرده برام. پدرم در عرض سه چهاسال پیر و شکسته شده با اینکه خودم و برادرم هیچ وقت هیچ انتظاری ازش نداشتیم احساس شرمندگی رو تو چشماش میخونم. و این داغونم کرده. همش میگم شکر خدا سایه اش بالاسرمه. اگه پولش بود و خودش نبود زندگیم جهنم بود... اما بازم خیلی سخته

عزیزم ما هم تازه خونمونو عوض کردیم یکم تو فشار اقتصادی هستیم وام هم که کلی شرط و شروط میذارن توکل ...

خدا کنه.. من بیشتر از خودم غصه خانواده مو میخورم